Minikingunlugu 1demetyasemen işte geçen ayda baktım bekledim umutlandım olmadı bu ay da beklemeyi düşünüyorum hem belki gittiğim de kalp atışını da duyarım inşallah diye ümit ediyorum
1demetyasemen 1kediannesi1 cidden zaten çok bekledin bide sonuç bekliyosun. Ben doğrucam burda meraktan 😃😃
1demetyasemen 1kediannesi1 oh çok şükür canım hayırlı olsun bende dün verdim 1820 çıktı seninde artmıştır bayağı kaç gün oldu 😃 beraber gidiyoruz sanırım hadi bakalım 🤍🤍
1kediannesi1 1demetyasemen artmışyır canım pazartesi vermiştim 3 gün geçti üstünden harbiden beraber gidiyoruz haftan kaçtı senin
1demetyasemen 1kediannesi1 adet tarihime göre 5+2 gibi ama dün doktor keseyi tam göremedi yarın tekrar gidicem onun paniğini yaşıyorum şuan 😃
1kediannesi1 1demetyasemen benimde bugün tam 5 haftalık adete göre valla hamileliğin ilk 3 ayıyla son 3 ayı zor diyorlar doğru başı stres sonu stres 🤣
1demetyasemen 1kediannesi1 evet sonunda başa dönüyosub diyolar şu başı atlatsak gerisi kolay bende yarın tekrar gidicem ultrasona bakalım 😃
1demetyasemen 1kediannesi1 Aayy bugün gittim yine gözüktü çok şükür haftaya kalp atışı için gel dedi 🥰 sen ne yaptın doktora falan tekrar gittin mi
1kediannesi1 1demetyasemen ayyy çok sevindimm bende çarşambaya en erken randevu buldum valla heyecanlıyım Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin gidersem yazarsam gene 😍🥰