1demetyasemen Minikingunlugu testte çıkmış işte koyulaşmaya başladıysa hayırlı olsun deriz gidin kan verin 😃😃
1kediannesi1 1demetyasemen bugün kanı verdim sabah şükür sağlık ocağında ne zaman çıkar Allâh bilir artık😅
1demetyasemen 1kediannesi1 kız niye sağlık ocağı acile falan gitseydin ya 😃 burda 2 günde çıkıyor her yer aynı mı bilmiyorum
060525 Minikingunlugu regliden kaç gün sonra böylee oldu regli gunu negatif çıkıp 1 gun gecikince testte pozitif cıkma ihtimali var mı
Minikingunlugu 060525 bence olmaz çünkü ben adetten önce yaptım koyu çıktı halen yapiyorum elimdeki testlerle çıkıyor
1kediannesi1 1demetyasemen burda da öyleymiş ya sonradan öğrendim en erken yarın öğlen 1 de çıkar diyorlar 🤯
Minikingunlugu 1demetyasemen yok canım geçen ay da 10 gün boyunca olmayınca kan verdim çıkmadı pcos yüzünden 😔 biraz daha bekleyeceğim 18 temmuz randevum
YyyyYasemin Minikingunlugu bence valla 15 gün sonra git durabilirseniz çünkü eğer geç döllenme felansa insan stres çok yapıyor benim gecikmenin 3. Günü kan verdim yada ikimiydi tam hatırlayamadım gittim kanda 28.70 çıktı çok küçüktü 15 gün ideal bence
Minikingunlugu 1demetyasemen işte geçen ayda baktım bekledim umutlandım olmadı bu ay da beklemeyi düşünüyorum hem belki gittiğim de kalp atışını da duyarım inşallah diye ümit ediyorum