Aybukemmm Hanımlar merhaba . Sivas'ta devlet hastanesinde onerebileceginiz Dr var mı. Benim Dr tayini çıkıp gitmiş. Hangisine devam edicem kararsızım🤔
Seda5892 Aybukemmm Levent için iyi diyorlar ben bir kere gittim ama odası öyle kalabalıktı ki kendimi merdiven altı bir doktor görüşmesinde gibi hissettim ultrasona giriyorsun daha sen toparlanmadan pat diye hasta giriyor yanına aşırı sinir bozucuydu
Anneballari58 Aybukemmm hasan volkan ege den çok memnunum adam işini severek yapıyor ve çok ilgili tavsiye ederim
Feyza07 Aybukemmm bende hasan volkan ege ye gidiyorum ama haftalardr ultrason la bakmıyo sinirim bozuldu 🙄 ayhan delikaya da iyi diyolar leventi tavsiye etmem
Aybukemmm Aybukemmm Mrvcngr odası kalabalıkta olsa gayet ilgiliydi ben memnundum. Üstelik daha 8 haftalıkken cinsiyetini bildi😄
Mrvcngr Aybukemmm aaa kevent beyin gıtmesıne cokk sasırdım bende bekleyeyım de belkı vardır doktor ısmı bende gıdeyım
Aybukemmm Mrvcngr şimdi Bayburt'ta gitmiş göreve. Oradan gelince de Somali ye gidicekmis . Hastaneden öyle soylediler🤔
Mrvcngr Aybukemmm ya zaten numune hastanesı o kadar kalabalık ki bıde doktor azaloyor nasıl olacak bılmıyorum yani kadın dogum bolumu hep yogun
Mrvcngr Seda5892 ayne gercekten bazen gıdıp ultrason cekınınce doktor cevap bıl vermıyor hanı kac kg falan hıc bırını soylemıyor bıle
Seda5892 Feyza07 bende Ayhan’a gitmeyi düşünüyorum biraz fazla titiz simetri hastasıydı 😅 5 yıl önce ablam gitmişti ordan biliyorum