Necla3313 adatuna demi bende öyle duşunuyorum yarın ola hayrola bakalım ikisinde birisini mutlaka yapıcam
Necla3313 byelm benim de arada bel ağrım da oluyor başkada birşey yok sizin zamanınız geldi mi yoksa geçikti mi
byelm Necla3313 bat 11 benim ama kasık ağrısı sık idrara çıkma göğüs hassasiyeti var ama bunlar yumurtlama dönemi belirtisi de olabilir bilemiyorum bekleyip göreceğiz 🥰✨
Serife0376 6.haftadayım başlarda çok şiddetli kasık ağrısı oluyordu şimdi azaldı ya da alıştım birazda iştahsızlık tiksinme falan oluyor
minikari byelm ilk haftalar regl belirtisiydi sadece hatta regl olmayı falan bekliyodum farklı olarak sadece sıcak havalara rağmen titreme üşüme oluyordu bende üşüyordum baya am farklı hiç belirtim olmadı 6. Hafta da mide bulantısı vs başladı
Necla3313 minikari yok günüm geçmedi çatlatma iğnesi kulandım bugün 12 yarın yapmayı duşunuyorum inşallah birşey cıkar
mavi123_ byelm benim ilk hamileliğimde hiç bir belirtim yoktu ama bu ikincinde mide bulantısı, sürekli acıkma ve çabuk yorlma vardı.
mavi123_ byelm benim ilk hamileliğimde hiç bir belirtim yoktu ama bu ikincinde mide bulantısı, sürekli acıkma ve çabuk yorlma vardı.
1demetyasemen Ben dün öğrendim adetime 2 gün falan var test pozitif çıktı kanda 52 çıktı. Baş dönmesi ve kasık ağrısı ile anladım bende
Necla3313 1demetyasemen geçen ay ben 13 evde test yaptım çıkmadı 14 kan verecektim kan vermeden adet oldum zaten
byelm 1demetyasemen kasık ağrınız çok şiddetli miydi yoksa hafif mi benim de bazen ağrıyor ama çok hafif
1demetyasemen Necla3313 çıkabilir çünkü ben 2 gün önce yaptım öyle öğrendim hakkında güzel olan olsun 🥹
1demetyasemen byelm adet olcak gibi ama olamıyorum gibi şuan biraz daha ağrı var mesela batma ve baş dönmesiyle öğrendim ben