Briahll byelm regl olacakmış gibi kasık ağrım oluyordu ara ara, hatta o ağrılardan dolayı kesin regl olcam diyordum. Ve aşırı sıcak basması oluyordu eşim dalga geçmişti hatta menepoza mı girdin hayırdır diye 😂😂 1 hafta kadar sonra öğrendim ki hamileymişim🥰
tanyawon byelm ben o zamanlar işteydim gece mesaisi hep agır kaldırdım hiç oturmadım vs adet olcam ama geciktiği için olamıyorum bende ondan agrım var sanıyorum ama o kadar kötğ batıyor ki hani kambur duruyırum nefes alamıyorum o derece. 5 gün geciktikten sonra da baya belirgin pozitif cıktı kan verdim 228 le öğrendim hamileliğimi😂 test yapmasam hala devam edicem ya ahaha regl ağrısı sancısı gibi ama sanki bıcak saplanmıs gibiydi bende
Necla3313 Briahll şuan bende onu yaşıyorum adet olacakmışım gibi ama kasık ağrım öyle fazla yok pek umutlu değilim acıkcası😕
yagmurandrmk Briahll açıkcası planlıydı ama test yapmıştım ve negatif çıkmıştı o yüzden çok önemsememiştim erken öğrenenlerdenim döngüme 4 gün vardı ve vücut ona kendini hazırlıyor gibi hissetmiştim göğüs hassasiyeti öğrendikten sonra başladı en başlarda yoktu.
mrvrm Briahll ilk gebeliğimde ben de böyle öğrenmiştim. Ağrı gelip gidiyordu. Söküleceksen sökül diyordum artık 😂 meğer gebelik varmış
adatuna Necla3313 evet 14 haftalık 7.haftadan sonra başladı belirtiler belki belirti diyemem ama regl olacakmışım gibi ağrılarım olmadı onu belirti sayabiliriz çünkü her ay regl öncesi aynı belirtileri yaşardım
Necla3313 adatuna bende aynı adet sancısı gibi ama kasık ağrım fazla ağrımıyor belim bacaklarım ağrıyor 2günüm var daha ama sanki yok gibi
1_Pandackk byelm ben göğüs ağrısı ile öğrendim hamileliğimi adet olucam saniyordum bugün yarın diye diye test yapmak aklımdan geçmedi
Busranur_mnts byelm içime de doğdu 🤣 doktor çatlama gördü ultrasonda pcos var 3. Klomen denemesinde çatlama görüldü ondan sonra tetikteydim zaten çatlamadan 4 5 gün sonra kadıkta doluluk batma hissi beş ağrısı başlamıştı işk denemeden düşüğüm vwr onda belirtileri adet sandım bekledim bu sefer önceden yaşadığım için hemen fark ettim
Necla3313 adatuna yarın kan testi yaparsam çıkar demi kafam çok karışık yapsam mı yapmasam mı diye gel gitlerim oluyor 🥺
byelm Daha çok erken zamanlar zaten belirti için ama yine de merak ettim benim çok hafif kasık ağrısı dışında bir şeyim yok
Necla3313 byelm benim de arada bel ağrım da oluyor başkada birşey yok sizin zamanınız geldi mi yoksa geçikti mi