aydilss Arkadaşlar merhaba 30 haftalık hamileyim ama hala oğlumuza isim bulamadık. Eşim kök Türkçe isim olsun istediği için isim yelpazemiz çok daraldı. Göktürk koymak istiyor bende Kutay istedim ama ikimizde birbirimizinkini beğenmedik. Önerebileceğiniz başka Türkçe kökenli isimler varsa çok sevinirim 🥰🙏
Dadas aydilss ben sizin önerdiğiniz ismi çok beğendim. Kutay hem kibar hemde komşumun oğlunun adı bir görseniz nasıl tatlı nasıl kibar bir çocuk 🥰♥️
Zeynepneslihan aydilss ikisi de ayrı ayrı çok güzel bence. Kura çekin. Ben de öz Türkçe koymak istiyorum cinsiyeti göstermedi o yüzden isim düşünmüyorum araştırmıyorum. Gökay ismide güzel Türkçe mi bilmiyorum ama
aydilss Dadas yaaa dimi benimde kulağıma çok kibar şık gelen bir isim. Üstelik soyadımız da K ile başlıyor ama eşim bey beğenmedi asla..😏
Dadas aydilss ay bu heriflerde cidden delirtir adamı. Herşeyi biz yaşıyoruz isim hakkı bizim olmalı 😂
aydilss Dadas Ya buna katılmakla beraber Babaların da bu konuda söz hakkı olması gerektiğini düşünüyorum çünkü zaten biz her türlü bebeğimize bağlıyız ama babaların da dış kapının dış mandalı gibi hissetmemesi için ortak karar vermek daha doğru diye düşünüyorum ben de onunkini kabul etmedim zaten😂
limonlucheesecakee Bende ozturkce isim koymayı düşünüyorum oğluma . Şuan aklımızda Alp ve Kağan var sizede fikir olsun . Ek olarak Alparslan , Gökalp , oğuz , Mete , Tunahan , Turan , Çağatay , Batur bunlar geldi aklıma 😊😊
aydilss Zeynepneslihan Ya Göktürk gelirse bu riski göze alamam 😅 İsimle bir derdim yok ama çok sert geldi bana kutayı da hiç beğenmedi onu da mutsuz etmek istemem açıkçası o yüzden ikisinide eledik üzülerek
Pamiramsi Bilgehan ismi hem çok zarif gelir hem de çok beğendiğim bir isim, eşime kabul ettiremedim ondan oğlum olursa Mert olcak bence o da çok güzel 🥰
aydilss Zeynepneslihan Ya çok hoş kesinlikle Özellikle bilge ismi ama tek başına erkekte çok begenemiyorum bilgehan olabilir belki
SuEr_Tu1512 aydilss Oğlumun adı Tuğra, ikinci oğluma da Göktuğ düşünüyorum🙏 Tunahan, Mete, Batu da düşünebilirsiniz.