Htc4345 deniz_45 bn de baya herseyi yiyordum hatta favorim döner şuan gözümde tütüyor ama tansiyonum çıkıyor bnde kendimi meyveye verdim bunca yıldır yemedim meyveyi yiyorum doğumdan sonra meyveyi bırakırım bir süre usandım çünkü 😀😀
Nesli006 deniz_45 diğer yediklrine dikkt edrsn aldirmz bence. Bende çok tüketiyorum karpuz eşim eve almktn bkti artık 🤣 ama kilo alımı olmadı. Ama tatlı seyelr yemem beyaz ekmek yemem makrna pilav vs tuketmem ama meyve yiyorumeyve ile yaşıyorum özellikle kapruzla.
Sevinc44 Janssue bu yazıyı ben yazdım sandım hwhdjejd ben de böyleyim cidden aşırı sıcak bi de karpuz peynir, karpuz börek, karpuz pilav bütün menülerim bu şekilde ilerliyor hehdhdhdh bu hafta iki tanesi küçüktü ama 3 tane karpuz yedik 🥲
Budak41 deniz_45 çok yapacağını sanmıyorum ama yinede temkinli olun bence benim doktorum meyve ile tatlıyı aynı gün yeme demişti sadece
tahamommy Zeynep66_ bu bilgiyi size kim verdi 😅 doktorlar özellikle karpuzu yasaklıyor canım sırf şeker ve su olduğu için ekstra ödem tutuyor aslında vücutta idrara sık çıkabilirsin normal ama şekeri de fazla kaçırmış oluyorsun
tahamommy Zeynep66_ benimde yok ama gebelikte şeker ekstra durumlarda çıkabiliyor karpuz sırf şeker yani o yüzden dikkat edilmesi gerek özellikle son 3 ayda olanlar için, zayıf olup şekeri çıkanda olabiliyor kilo ile alakalı değil malesef 🤷🏻♀️
burcu_tokgz deniz_45 İzmir sıcağında sardım buz gibi karpuz peynir ekmek 🤣🤣🤣 sanmıyorum aşırı kilo aldıracağını