deniz_45 Aşırı seviyorum bu hamileligimde meyveyi özellikle kavun karpuz çok kilo alırım diye korkuyorum
Ftm2025 deniz_45 son 1 ayda 20 kilo karpuz yemişimdir 1 ayda 1 kilo almışım onunda 700 gramını çocuk almış
Minnakpopus Zeynep66_ karpuz kilo aldırmıyor mu. Karpuz bildiğiniz şeker deposu 🙄 hem zayıflama dönemimde diyetisyenimin en dikkat ettiği meyveydi hemde şuan kadın doğumcumun 1 dilimden fazlasını tüketmemelisin dediği bir meyve..
tahamommy Zeynep66_ bu bilgiyi size kim verdi 😅 doktorlar özellikle karpuzu yasaklıyor canım sırf şeker ve su olduğu için ekstra ödem tutuyor aslında vücutta idrara sık çıkabilirsin normal ama şekeri de fazla kaçırmış oluyorsun
kalorisizpatates deniz_45 normalde porsiyon kontrolü yapmak gerekiyor tabii ki fazlası şeker olarak vücuda dönüyor ama iştahsız ve yemek yiyemiyorsanız kalori açığı oluyorsa yiyebilirsiniz sorun olmaz
Zeynep66_ deniz_45 ben de 5 ayından beri ödem var şu an 9 ayıma girdim karpuzu çok tüketiyorum karpuzda çok idrara çıkarttığı için ödem attırıyor tam aksine o hafta 1 kilo vermişim hatta
mavideniz9696 deniz_45 valla karpuz çok şekerli ama bende dayanamıyorum her gün bir sürü karpuz yiyorum soğuk soğuk çok iyi geliyor muhtemelen kilo alacağız😂
Janssue Ben daha tadına bakarken bir dilim karpuz gidiyor 🤣eşim bıktı eve 3 günde bir karpuz taşımaktan. Doktor kilo kontrolu icin karbonhidratı kes dedi ödem olmuş vücudumda. Karpuzu da cok az ye dedi ama dinlemedim o hafta çok canim istiyordu yedim aynı kilo ile gittim ve ödemlerim de azalmisti. Karpuz cok sekerli evet ama bol su icip o seker dengesi saglanir ve diger turlu hicbir seyden seker alinmazsa bence vucut kaldiriyor ya. Zaten son aylarda daha cok seker ihtiyacı oluşuyor deniz_45
Sevinc44 Janssue bu yazıyı ben yazdım sandım hwhdjejd ben de böyleyim cidden aşırı sıcak bi de karpuz peynir, karpuz börek, karpuz pilav bütün menülerim bu şekilde ilerliyor hehdhdhdh bu hafta iki tanesi küçüktü ama 3 tane karpuz yedik 🥲
Nesli006 deniz_45 diğer yediklrine dikkt edrsn aldirmz bence. Bende çok tüketiyorum karpuz eşim eve almktn bkti artık 🤣 ama kilo alımı olmadı. Ama tatlı seyelr yemem beyaz ekmek yemem makrna pilav vs tuketmem ama meyve yiyorumeyve ile yaşıyorum özellikle kapruzla.
Htc4345 deniz_45 diğer yemekleri tuzsuz yersen beyaz ekmek tüketmeSen almazsın bn öyle yapıyorum almıyorum ama şeker riskini düşünmek lazım