deniz_95 Minnakpopus ya neblm çok uzun iş gibi gelmiyo bana. İlk hamileliğimde çantayı o kadar doldurdum ki gerekli gereksiz 😂😂😂😂😂
Minnakpopus deniz_95 ben bazen milletin hazırladığı çantayı 3-5 kuyafeti görünce vah vah diyom kendime 😂😂 ilk doğumumdada 2 parça bişe yetmişti bundada ondan rahatım galiba 😂 eksik çıkarsa heryer mağaza eczane gidip alsınlar bi zahmet kafasındayım🫣
papatyakokulugece Minnakpopus aynen öyle üç pijama bes çorap koyan gördüm iki neyse de üçüncü sabahlık şeklinde bir’de bes corap nerene gıyecen sanki tatile gidiliyor
Kanye Minnakpopus Minnakpopus bn aklımdaki herşeyi yaptım senin gibiyim son 28gun artık son dakika ne lazmsa kafasindayim saldım kendimi..
deniz_95 Minnakpopus tabii çantaya koyulan çoğu şey kullanılmıyo kii. İhtiyaç dahilinde alınabilir bence de😂
Hellobeybii papatyakokulugece aslında herşeyim tamdı da o çantaya sürekli birşeyler eklenip kapanmamasından bahsetmiştim🫠
Neo16 İkizlere hamileyim. Evrene mesaj gönderiyorum erken doğmayacaklar acelesi yok diye 🫣34. Haftama girdim ve bir kaç gün içerisinde çantayı hazırlayıp beklemeye başlayacağım.
papatyakokulugece ikinci sezeryanlılar bekleyebilir ama ilkte akıbetı bilmiyorsun ya acele etmemek garip fazla vurdumduymazlık kb valla 🤭🤷♀️Neo16