Sekerparem999 Eres26 merhaba normal ölçümler 2 saat arayla yapılıyor fakat gebeyseniz 1 saat arayla bakmanız gerek mesela yemek yemeye başladığınız andan itibaren 1 saat sonra tokluk ölçümü yapılıyor
Eres26 Sekerparem999 gebeyim yükleme testim yüksek çıktığı için kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirdi o da bu şekilde takip etmemi istedi
Sekerparem999 Nur124 korkma canım diyete dikkat edemiyorsan da peynir yoğurt çok tüket biraz da olsa fayda ediyor
Sekerparem999 Eres26 inşallah diyetle hallolur canım ben düzeni oturtamadım diyeti beceremediö boğazımı tutamadım umarım sen başarırsın
Sekerparem999 Eres26 tabi doktorun daha iyi bilir ama kayınvalidem de şeker hastası ikimiz de takip altındayız ona 2 saat arayla bak dedi dahiliye bana da 1 saat arayla
Sekerparem999 Nur124 benim de geçen 213 çıktı yoğurt yedim bi tabak yarım saat içinde 180 e düştü üstüne bidaha yedim yarım aaat sonrası yine baktım 150 ye düşmüş toplam 1 saatte 213 den 150 ye düştü yoğurdun üstüne
Nur124 Sekerparem999 Allah yardımcımız olsun valla yoğurdu da midem almiyor artık hiç bu kadar yükseliyordu sanırım son haftalardayiz ya artık kontrol etmek zorlaşıyor birde benim iştahım da çok açık çok çabuk açıkiyorum sende öyle misin
Sekerparem999 Nur124 evet canım eşimle 4 de yemek yedik dışarda 6 da annemde bidaha yedim ben eve geldik bi tabak cici bebe süt yedim yine hala bir şeyler yesem yerim öyleyim 4 haftam kaldı benim de
Nur124 Sekerparem999 ya bende öyleyim işte iki saat olmadan tekrar açıkiyorum sağlıkla kucağımıza vaktinde alırız insAllah canım bende 34 e giriyorum vakinde gelsin insAllah
Sekerparem999 Nur124 amin canım benim bugün tam 35 hafta oldu 1 hafta var aramızda sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah❤️
Nur124 Sekerparem999 canım naber napiyorsun nasıl gidiyor şeker benim yine kaçıyor arada doktora soracağım
Sekerparem999 Nur124 canım benim yine tokluk 200 lerde ya tutamıyorum zaten 36 haftamı dolduruyorum bu gece bişey kalmadı doğuma diye saldım hep :(
rbiaabll Sekerparem999 merhaba şekeriniz olduğu için perinatoloji takipli misiniz , kadın doğuma mı gidiyorsunuz
Nur124 Sekerparem999 ah sorma bende dikkat edemiyorum artık çok yiyorum bı taraftan sonra vicdan azabı çekiyorum
Nur124 Sekerparem999 canım nasılsın nasıl gidiyor şeker doktor insülin falan verdi mi değerlerin kaç çıkıyor
Sekerparem999 rbiaabll kadın doğum takipliyim canım endokrine yönlendirdi ama şehrimizde endokrin bölümüne hiçbir zaman sıra bulamıyoruz ne yazık ki dahiliye de umursayıp insülin yazmadı yükselen şekerime rağmen doğuracağım 2-3 haftaya zaten