rabiayy Kızlar ben 20. Haftada idi sanırım. Tetanoz ilk dozumu oldum. Karma aşı dedikleri nedir? Tetanozdan sonra mı olacağım onu. Yoksa Tetanoz 2.doz yerine onu mu olacağım. Kaçıncı haftada olması gerekiyor. Bilgisi olan var mu?
burcuo rabiayy Şu an yapılan tetanozlar boğmaca da olan versiyon diye biliyorum. İkisi birlikte olanı yapmışlardır size
Efendininannesi rabiayy 20. Haftadan sonra ilk doz sadece tetanoz yapılıyo 27. Haftadan sonra tetanoz boğmaca karışık olan yapılıyo ben ilkini oldum doktorum 27den sonra gel karma olanı yapalım dedi
ikibebelianne-M rabiayy benim tetanoz 1.dozla beraber yapıldı boğmaca aşısı tek bor şırıngayla yapıyorlar 2.dozda yapılanlarda var bebegi dogumdan sonra 2-3 ay koruyormuş öneriyor doktorlar
Nazli_3009 rabiayy 2 gün önce ilk dozu oldum normal tetanozdu sanırım boğmacalı olanı 2.doz olarak 1 ay sonra yapacaklarını söylediler
rabiayy burcuo sağlık ocağında yaptılar. Sormadım açıkçası. 2.doz ne zaman olacak peki biliyor musunuz
burcuo rabiayy Onu hatırlayamıyorum açıkçası ben de. Bana bir aşı takvimi yapıp vermişlerdi. Ama hamilelik bitmeden 2.dozu da olmuştum. 3.doz ise bebek doğduktan sonra yapılmıştı.
rabiayy Efendininannesi bana tam tersini yapmışlar sanırım. 21. Haftada karma olmuşum. Şimdi 25 deyim, sadece Tetanoz olanı yapacağız dedi
Efendininannesi rabiayy aslında detaylı bilgi vermeleri gerekiyo sağlık ocaklarının ben o konuda şanslıyım hem doktorum hem hemşirem çok ilgililer
rabiayy Efendininannesi bugün sordum. İlk yaptıkları karma imiş. 21.haftada yapılan. Şimdi sadece Tetanoz olanı vuracaklarmış. 25. Haftada.
Efendininannesi rabiayy evet tam tersi olmuş banada önce tetanoz 27. Haftadan sonra karma olan yapılıyo daha öncesinde olmaz dedi neden hepsi farklı uyguluyo hangisi daha doğru araştırmak lazım vücudumuza gırıyo sonuçta
rabiayy Ceku256 ay demek ki her yerin uygulaması farklı. Neye göre yapıyorlar anlamış değilim. Ben sormasam söylemedi de zaten. Bugün aradığında sorunca öğrendim
Ceku256 rabiayy valla bende yaptırdıktan sonra buradaki arkadaşlardan hep 27-28 haftada yaptırdıklarını görünce bi endişe ettim ama sağlık ocağındaki ebeler aşı takviminin bu şekilde olduğunu söylediler
Selenavci63 Efendininannesi bende iki gün önce oldum önce karma olanı yaptılar sonra Tetanoz tek olacak dediler aşı takvimi bu şekilde dediler
Efendininannesi Selenavci63 Allah Allah herkese farklı mı uyguluyolar anlamadım, sizde yan etki oldumu acaba
rabiayy ikibebelianne-M bana 20.haftada karma hapmışlar. Şimdi 25.haftada Tetanozu yapacaklarmış sordum.
Selenavci63 Efendininannesi çok hafif bir kol ağrısı oldu sadece kaldırdığım zaman kolumu sizde oldu mu
Efendininannesi Selenavci63 bendede hafif kol ağrısı onun dışında baş ağrısı ve gece sıtmalanma oldu ertesi gün sadece yatabildim hasta gibi bütün vücudum kırgındı 1 gün sürdü ama