Momygueen panikprenses aynen bende yapmaya başlıcam artık doktorum ilk doğum için normal şuan kanala inmemesi daha bekleriz zamanı var dedi bi 39-40 haftayı beklicem galiba 🥲 sağlıkla gelsinler
panikprenses Momygueen evet benim doktorumda benzer seyler soyledi 39a kadar bekleriz sonra cati muayenesi yaparim dedi hatta insallah saglikla kucagimiza aliriz 🩷
Parlalina Merveblcdmr içerde keyfi yerinde demekki gelmeye niyetli değil 😅😅 sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah🌸
Merveblcdmr Parlalina hahaha sanırım evet bakıyor dışarısı sıkıntılı içeride su var aş var çıkmaya niyeti yok 😂😂
CoolMamaMode Parlalina valla öyle doktor da diyor hala içeride sağlıklı besleniyor büyüyor o yüzden de sancıların gelmiyor anlamadım valla ne yapcaz 😅
aycacesur Kanye ben de öyleyim ara ara enerjim iyi oluyor ama gündüzleri de regl dönemlerindeki gibi oluyorum umarım normaldir 🙏🏻
Esmerr_99 39+5 uygulamaya göre son 2 gün 🥹 Ama bende tık yok işimiz suni sancıya kalacak sanırım 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Aysglshn aycacesur bende de oluyor hatta sertleşme de oluyo doktora gittik bugün sıkıntı yok dedi rahim kendini doğuma hazırlıyo dedi
aycacesur Aysglshn evet benim de karnım üst kısımları falan özellikle taş gibi oluyor zaman zaman, çok teşekkür ederim 🙏🏻
Muhammederva Son 10 gün kaldı 11 temmuzda sezeryana alınacağım mide ilacımı sabah almayı unuttum midem berbat durumda karnımda aşırı sertleşti içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor