G-21 Hanımlar merhaba , 22+2 de serklaj oldum şuan 32+3 oldum hamdolsun daha önce serklaj olanlara sorun dikişler ne zaman alınıyor acılı mı oluyor bilgi verirseniz sevinirim 🌸
senatss G-21 bende 13de oldum 34 de dikişlwrimi zorladı ufaklık oda sızladı yırtmasın diye alındı şu an 36+5 olduk hala gelen giden yok
myangelson G-21 37+0 da acil doğum yaptım ama dikişlerim odada alındı ameliyatta alınmadı. Biraz açıyor kendinizi kasarsaniz ben o gün çok stres olmuştum kendimi kasmistim o yüzden canım acıdı biraz. Tabi sancım da vardı hafif
G-21 myangelson genelde 36dan sonraya dikişleri bırakamıyorlarmış ama yine şükür sağ Salim kucağınıza almışsınız 🌸🙏🏻
myangelson G-21 sezaryen beklediğimiz için bir de herşey yolunda olduğu için sanırım almadılar 39 a kadar duracaklardu bir de 😅
Busbusxle G-21 bende 22.haftada serklaj olmuştum 36 da alındı dikişler sadece spekulum takarken acıtıyor onun dışında dikiş alınmasını hissetmedim çıkarttığı an bitiyor zaten herşey
G-21 Busbusxle aynı haftada olmuşuz ay inşallah benimde ağrısız olur korkuyorum gerçekten dua edin lütfen bana da çok şükür siz atlatmışsınız 🌸
myangelson G-21 aynen normal doğum olsaydı 36 da alırlardı belki ama aldıkları gibi de gelirdi muhtemelen çünkü bende aldıklarında yarım saat sonra suyum geldi acilmam oldu 🥲 çok şükür atlattım 4 aylık oğluşum var 🥰 Rabbim en hayırlı en kolay şekilde kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
G-21 Roisins benim bugün dikiş olmasına rağmen suyum baya geldi 33 hafta iğne yaptılar ciğer geliştirici ikinci doz yarın akşama kadar doğum olmazsa yapılacak bakalım