Ferda33 Fraublt-31111 amin canım inşallah tüm bekleyenlere Rabbim güzel müjdeler nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşun bebişle Allah kabul etsin Allah razı olsun hepimize şifa olsun inşallah 🤲🫶
Ferda33 Fraublt-31111 çok şükür düdük canım Allah razı olsun Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin güzel müjdeler versin
Eesmakartalll Ferda33 ablacığım bitmediyse bende okuyabilirim benimde annem 1 ay önce vefat etti onların ruhuna değsin. 35 haftalık hamileyim ona tutunuyorum. Allah ım hepimize dayanma gücü sabır versin.
Ferda33 Eesmakartalll Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah bebeğin sana dayanak olsun canım benim çok üzüldüm bende çocuk yaşta babamı kaybettim bilirim tarifi yok Rabbim hepimize sabır versin inşallah okuyabilirsen sevinirim Allah kabul etsin inşallah
ppmerlina petronix ben koltukta otururken okudum vallahi öyle bir şart olduğunu sanmıyorum bitanem tespih çekmek gibi düşün her konumda çekilebilir ama yine de googleden bi araştır günaha sokmayayım şimdi
petronix ppmerlina Baktım da Kur’an’ı Kerim için kıble yönü olmalı yazıyordu tam bi bilgiye ulaşamadım teşekkür ederim sorarım bi kaç kişiye daha 🙏
Ervaa2534 Canım bende şimdi bi tane okudum seni niyetinle Allah kabul etsin benimde bebeğimde şuan sorunlar var doktor heran kalbi durabilir dedi gören herkes banada dua ederse çok sevinirim rabbim hepimizin evlatlarınız bize bağışlasın
Ferda33 Ervaa2534 kaç haftalıksin canım inşallah Allahin izniyle birşey olmayacak bol bol dua et Rabbim kimseyi evladiyla sinamasın okunan yesinler dualar tüm evlatlarımıza şifa olsun inşallah
Ferda33 Ervaa2534 ne diyeceğimi bilemiyorum bende 4 tane kaybettim bilirim o acıyı Rabb8m sana sabır versin ateşine su serpsin inşallah 🤲