Ferda33 İyi geceler arkadaşlar 4 kaybım var Bi oğlum 8 haftalık hamileyim kalp atışını duyarsam 70 tane yasin dağıtacam diye ahtettim rica etsem.okuyabilen arkadaşlar okuyabilir mi acaba
ppmerlina Ferda33 Adağın kabul olsun canım benim. Yarın ben de 5 tane okurum, zaten benim de yarın muayenem var ikimize de vesile olmuş olur 😇
Fraublt-31111 Ferda33 3 tane okurum bende inşallah sizde dualarınız eksik etmeyin bende 2. Kayıptan sonra hamileyim yarın ikili tarama testim hayırlı haberle güzeli sonuçlarla eve gelmeyi nasip etsin Rabbim Sende duyacaksın inşallah kalp atışını merak etme Allah büyük canım.
Lina_72 Ben bes tane okurm rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin banada dua et bes kayiptan sonra 12 haftalik hamileyim
Ferda33 Lina_72 Allah razı olsun inşallah sağlıkla kavuşun bende 3 kayıptan 4 yıldan sonra bi oğlum oldu çok şükür çok güzel bi duygu korkma hiç Allah büyük 💜
ppmerlina Ferda33 amin bitanemm sen de 🤲🏼🥰 şimdi eve geldim duş alıp abdest alıp okumaya başlıcam Allahın izniyle
Ferda33 Burnosunn_annesi zaman yok canım ne zaman okursan Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah
Burnosunn_annesi Ferda33 amin Rabbim kabul etsin evladını bağışlasın sağlıklı kucağına al bitirince haber ederim 🌸
Ferda33 Fraublt-31111 amin canım inşallah tüm bekleyenlere Rabbim güzel müjdeler nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşun bebişle Allah kabul etsin Allah razı olsun hepimize şifa olsun inşallah 🤲🫶