seymaseda Kızlar ne kullanacaksınız yenidoğana . Oğlumda dalin sıvı olarak kullandım 2 sene boyunca şimdi tekrar dalin mi yoksa başka bir marka mı sizce
Bhrdnz seymaseda Dalin temiz içerikli değil ben incia öneririm çamaşır bulaşık deterjanı yağı güneş kremi hepsini bu marka kullanıyorum
Selim_Alparslan seymaseda Life by Fakir Vegan Sıvı Deterjan aldık biz kiyafet her seyini yıkadım utuledim kokusu cok fresh 🎊
seymaseda Bhrdnz İncia ve duru hiç kullanmadım siveno elimde var çok önceden alınmıştı kullanamadım unibabyde 1-2 kez kullanıp tekrar daline geçmiştim kokusundan dolayı dalin tercihim olmuştu fakat daha temiz içerikli deterjan arayışına girdim teşekkür ederim kızlar 🌸
Gulsm23 Selim_Alparslan bende bunu kullanıyorum, kokusı çok hafif ve çamasır sodası ekliyorum bebişin kıyafetleri ne tekrar duruluyorum. Kıyafetler tertemiz lekesiz, ek gıdaya önümüzdeki ay geçecegız bakalım nasıl olacak.
Selim_Alparslan seymaseda İlk bebegimde granül kullandım makinemi mahvetti asla önermiyorum kesinlikle sıvı kullanmalısın ✨️
asena9 seymaseda kızımda duru granül, dalan, roxy, unibaby, dalin yani herşeyi kullanmıştım şimdi de siveno aldım bakalım denemedim daha iyi diyolar
Selim_Alparslan seymaseda Kiyafetler de hep toz bırakıyordu bende burda onermislerdi granül o yüzden almıştım ama malesef ikinci bebeğime asla almam 🙄
Denizj seymaseda siveno aldım. Ben de koku takıntılıyım ama kokulu deterjanlar parfümlü oluyor bu riski almaya değmez bence. Bebekler mis gibi kokuyo zaten hiç gerek yok yapay kokuya😍
Kanatlarimruhumda seymaseda dalin alerji arkadasimin oğluma. Okula olması gerekiyor yenidoğan da. 18. Aya kadar sivenowve green clean kullandim. Sonra unibabye gectim
Bus-ra590 seymaseda green clean kullanıyorum tertemiz içerik ç özellikle leke çıkarıcısı çok iyi kendi kıyafetlerimizde de kullanıyorum normal leke çıkarıcıları çıkarmıyor çünkü