Nursahergun anneoluyorumm13 bıde YENGEÇ burcum dün doğum günüm du kıza aslan olsun hevesim var da 23 temmuz kadar şans artık yoksa YENGEÇ olur anası gibi 😅😅😘
anneoluyorumm13 Nursahergun ben özellikle yengeç olsun istiyorum yengeç erkeği anneye düşkün oluyormuş aslan erkeği başa buyruk oluyormuş 😁😁Doğum gününüz kutlu olsun bu arada ❤️
Cucuuu Kubra5706 benim 25. Haftadan beri erken doğum riskim vardı hep baş gelişteydi şimdi de vazgeçti gelmiyor. Normal doğuma uygun dedi doktor. Bugün minik minik ağrılarım var gibi hissediyorum çok belirgin değil tabi 😊
Kubra5706 Cucuuu en doğru zamanda gelsin sağlıkla gelsin inşallah 🥹 benim de öyle erken doğum riskim vardı ama benimkinin de pek gelesi yok gibi 🤭
Cucuuu Kubra5706 en hayırlı vakit ne zamansa o zaman gelsinler inşallah 😊 doğmasınlar diye uğraşıyorduk şimdi de doğsunlar diye uğraşıyoruz 😂
Kubra5706 Cucuuu ay vallahi ben de aynı durumdayım🫣🤭 doğum şekli de belli olmayınca insan belirsizlik bitsin istiyor bir de ağırlaştıkça artık karnımda değil kucağımda taşısam diyorum 🥹 cinsiyet neydi sizin bu arada
T-aksoy Yenianne3 küveze girmedi çok şükür ama sarılık olduğu için fototerapi aldı. Kilosu yavaş yavaş artışta şu an 2650 doğdu bir gün sonra 2570 di 3. Gün 2450 4. Gün geri artışa geçti 2490