eymenMomy_ Selam kızlar soru başlıkta ben ilkbahar kadınıyım ne çok sıcağı ne de çok soğuk havaları severim. İlkbaharın havası ve cıvıl cıvıl renkleri tam beni yansıttır🥰 peki siz hangi mevsimsiniz?
kurkmantosuzmadonna eymenMomy_ her ne kadar sıcak da olsa yaz kadınıyım. Gerek meyveleri gerek akşamları dışarı çıkma açısından yazı seviyorum
Naazli eymenMomy_ kesinlikle yaz insanıyım. Deniz kum güneş 😂 ya meyvelerini de sebzelerini de daha çok severim
_biranneadayi eymenMomy_ Nerden çıkarıyosun boş yorum yaptığımı beni mi inceledin? Hemen iğnelemeyi ne çok seviyosunuz ne söyledim de. İkinci oğlumu doğurdum bir aylık oldu çok yoğunluktan şikayet ettim ben sadece. Of ne kötü kalbiniz var ya. 😑
3_bebelianne eymenMomy_ yaz kadınıyım yazı seviyorum deniz deniz kabuğu güneş karpuz yaz akşamı dondurma ☀️
miniminibebek eymenMomy_ ay kış hiç olmadı sonbahara razıyım 😆hele gebelikte yaz aman yarabbim bi sonraki gebeliği düşünmesemde olursa mümkünse tamamen kış olan bi ülkeye gitmeliyim
Eslem2112 eymenMomy_ sonbahar kadınıyım hem soğuğu sevmem hem sıcağı ama bir yağmur ister gönlüm yağmurlu havalara bayılırım
1oglanannesi eymenMomy_ bilmiyorum etrafimda daha beni tanimayanlar kıs mevsimine benzetiyolar tanidiktan sonra ama sicacik bi yay 🥵🫣