AysuPolat Saraylokumu araba bütün aparatları puset dahil kışlık örtüsüz yağmurlugu rüzgarlıgı gerçekten temiz kullanılmış bı letgoda araştır derim sıfır almak gerçekten pahalı 6. 7 bine sıfır var ama 5 pra etmez
Saraylokumu AysuPolat evet 2. El temiz arabalar da var. 1 tane buldum ama onu da alma biz pişman olduk diyenler oldu
Saraylokumu AnayimBenAna_ Trendyolda var ama işte kalitesinden emin olamadım güzel yorumları vardı hepsinin. Ama çesit çok olunca insanın kafası karışıyor. O yüzden buraya bir sorayım dedim. Çok para da vermek istemiyorum uzun ömürlü kullanmıyoruz çünkü bebek arabalarını 😊
AnayimBenAna_ Saraylokumu bebek arabası bence basite kaçılmaması gereken bir ihtiyaç bebek içinde rahat etmeli hafif olmalı kolay taşınmalı vs
AysuPolat Saraylokumu kraf yada kanz yaz letgoda gidip görüyorsun zaten yakın çevrede okuyor beğenmezsen almazsın ama gerçekten uygun
Saraylokumu Birbebisannesi İyi araştırmak lazım. 2. El temiz arabalar da varmış isterseniz sizde uygulamaları bir kurcalayın 🤗
hamilegunlugum5 Saraylokumu 4baby travel sistem gayet uygun fiyatı da zorlanırsan baston alırsın onu da anca 8-9 ay sonra alacağın için maddi olarak da zorlamaz o da ucuz zaten 1000₺ civarı
Ahsen21 Saraylokumu gerçekten çok özür dilerim konuyla alakalı bir bilgim yok ama posta bakmadan once yook arrtık buda olmamıştır dedim basarak Allah’tan yokmuş öyle bişey 😂😂 ablam şu üç tekerlekli arabalardan kullanırdı hiç memenun degildi çok ağır zar zor sürüyorum diyordu hep eğer alacaksanız onlardan almayın bence tabi ben farklı modeller varmı bilmiyorum hiç araştırmadım
Tugceelanaz Saraylokumu Ben 2 el almıştım Kraft Leon olarak geçıyor çoook memnunum Hiç doğru kullanılmamıştı yeniydı resmen Dolap hesap uygulamasınıda bakabilirsin ordada uyguna satanlar oluyor
Dadas Saraylokumu kız Allah iyiliğini versin senin 🥰. Rabbim bebeğine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin 🤲❤️
Buse4161 Saraylokumu 4 5 yorum okudum hepsi bilgim yok demiş bilgi olmadığı için yazmıyorlar işte benim de ilk gebeliğim bir bilgim yok