ppmerlina MadameTussauds kendini göstersin diye yaa tatlı ye falan derler ya ondan 🤣🤣🥹 Aşkım bebe sırtını dönmüştü doktor bişeyler ye hareket et yarım saat bir saat sonra yine gel dedi dndmdm
Dadas ppmerlina kız alemsin önce tuzlu birşeyler yeseydin mideni bastirsaydı. Doktorda da bir çikolata yerdin olur biterdi 😂😂🤍
MadameTussauds ppmerlina Ne var ne yok indirmissin mideye tatli eksi 😂😂 Önce galeta falan yeseydin sonra atsaydin atomlari 😂
ppmerlina MadameTussauds Dadas Kızlarr bizim kız bebe tam bir zıpır eşeği çıktı 🤣🤣 yine sırtı dönüktü ayaklarını üst üste atıp kukusunu kapatmış 🤣🤣 süphanallah 🥹🥹🧿🙏🏼
ppmerlina MadameTussauds kardeşsiz kalmasın ama arka arkaya düşünmüyorum valla ne maddi ne manevi olarak aşko
Dadas ppmerlina sağlıkla gelsin miniğimm maşallah sübhanallah 🤍🤲. Yüzünü detaylı da göstersin amin 🤲😂
MadameTussauds ppmerlina Ben yasayabildiysem bu bulanti kusma illetini 2. kez sende yasarsin bacim 😂😂 Esin ne is yapiyor bacim sen calisiyor muydun
ppmerlina MadameTussauds ben evlendikten sonra çalışmayı bıraktım aşkım şu an çalışmıyorum, eşim bir içecek distribütör firmasında çalışıyor dağıtım şefi olarak özel sektör yani
MadameTussauds ppmerlina Edebiyat mezunusun demi Masallah kiz valla zor bi bölüm. Ben noter de calisiyorum bas katipim yani esimde beden egitimi ögretmeni 😍
ppmerlina MadameTussauds hafızana hayranım bebeğim evet doğru 🥹🥰 ohh maşallah eşin de sen de güzel bir mesleğe sahipsiniz inşallah geleceğiniz de hep güzel olur 🧿🤲🏼🙏🏼💜
ppmerlina MadameTussauds iyi çok şükür bitanem bacak boyu, ağırlığı, kilosu vs haftasına göre gidiyor Allah’a şükür 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🧿 ölçümlerimiz temiz çıktı yani
adatuna MadameTussauds canım hafta sonu kızımdan salgın bulaştı sanırım hastanedeydim tüm gün serum felan verdiler kusmaktan değerlerim çok kötüydü hala devam kusma senin nasıl gidiyor
MadameTussauds adatuna Oyy kusma ishal salgini mi cok gecmis olsun kuzum ya.. Bende hastayim hala daha iyiyim cok sükür ama öksürük devam ediyor bacim takir takir ama ates falan yok sükür bulanti desen devam ediyor benimde 😩
ppmerlina Dadas aminn teysemiz hepimize aminnn 1 ay sonra detaylımız var yüzünü ben de aşırı merak ediyorum vallahi 🤣🙈
adatuna MadameTussauds 1 ağustosta tatile gidiyorum vize felan çıktı tatile kadar kusmaktan bayılayım ama ağustosta iyi olayım bacım başka bir şey istemiyorum hsmsnns
MadameTussauds adatuna Nerdeyse ayni zamanlarda cikiyoruz tatile bizde 3 agustosta gidecez insallah siz nereye gidiyorsunuz ? Insan insallah hic kusmam Allahim artik diye dua eder o nasil dua kiz tövbe sjsjsjs
adatuna MadameTussauds gebe değilken gaza gelip bilet almıştık bilsem töbe almazdım prag viyana budapeşte yapacağız 9 gün benim neyime 20 aylık kızım ve hamile halimle dksks Siz napacaksınız dua ziinciri yapmamız lazım ağustosa kadar🤣