tugcebaby1 Yarın sezeryan doğumum var o kadar korkuyorum ki nolur dualarınızı benden eksik etmeyin 💕😭
Sila41_ tugcebaby1 allah yardımcın olsun sende bana dua et 33. Haftaya girdim sancılarım kasılmalarım çok var zamanında sağlıkla doğumum olsun 39 40 ı göreyim🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Kullanmak_1 tugcebaby1 korkmayın Allahın sağ sağlim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🌸
1kovakizi tugcebaby1 sağlıkla gelsin Allah yardımcınız olsun inşallah 🥰 korkmamak mümkün değil hepimiz aynı süreçlerden geçeceğiz yalnız değilsiniz,artık yavrunuza kavuşacaksınız çook şanslısınız❤️
arinmommy Allah yardımcınız olsun kolaylık versin inşallah sağlıcakla gelsin bebiş. Meditasyon yapabilirsiniz sakin kalmaya çalışmak iyi gelir🌸🥲
Ipek321 tugcebaby1 Allah’ım sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin kendini rahatlar duş al dinlen mis kokusunu çekeceğin anı düşün ne mutlu sana yarın kollarında olacak güzel haberlerini bende doğurdum postunu bekliyorum Allah’ım korusun sizi 🥰🤲🏼
Gul1935 tugcebaby1 bendede son ay korku başladı önceden yoktu. Bir arkadaşımla konuştum rahatlattı beni. Çok kısa sürüyor o an çocuğa odaklanıyorsun onu görmek için sabırsızlanıyorsun hiç korkulacak birşey değil dedi
Ipek321 tugcebaby1 tabi ki o korku heyecan olmazsa olmaz biz ne dersek diyelim olur ama sonucu çok güzel olacak canım ❤️
1752 Yarın bende doğuruyorum 🥲 çok tuhaf hissetmeye başladım başıma ne gelecek onu biliyorum 🥲 Allah Yardımcımız Olsun 🤲