DuruDefne_mommy arinmommy endişeni çok iyi anlıyorum canım haftan gelmiş geçiyor biran önce doğurmak istiyorsun kaygılanman çok doğal.Ama doktorun bir sorun yok dediyse içini ferah tut.Sancinda hiç çıkmamış ne olucak bakalım 🌸
arinmommy DuruDefne_mommy evet bunları duymaya ihtiyacım vardı. Teşekkür ediyorum inşallah sağ salim kucağımıza alırız🙏🏻🌸
serendipityy arinmommy Ben ebeyim, NST ‘niz çok güzel reaktif, bebek de iyi hem kalp atışları hem de hareketleri tek sorun 40+2 ye rağmen kontraksiyon olmaması:) sezeryane doğru gidiyor sanki , hayırla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.:)
arinmommy serendipityy çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için🙏🏻🌸 vajinal ya da sezeryan farketmez inşallah sağlıkla doğurabilirim💕 sağolun
miniminibebek arinmommy ay özendim nst nize 😂benım 28 den beri olan nst lerimi görseniz sancılarım halay çekiyor kâğıtta maşallah diyeyim 🧿😅
arinmommy 2cocuk2kopek 120 altına düştüğü için riskli gelmişti. Çoğunlukla 120 dolaylarında seyretti o yüzden ama normalmiş.
arinmommy Anneyimmmben hareket ediyordu ama belkide dediğiniz gibidir şuanda da hareketli zaten kaygım azaldı🙏🏻