Mry2020
Canım seni en iyi ben anlarım, gel otur beni dinle.
Benim ikinci bebeğim bu, daha bir aylığız. İlk oğlum da ikinci oğlum da emmedi. Sağ Göğüs ucum yok dümdüz. Sıkınca bile ucu çıkmıyor. İlk doğduğunda sütlerim akıyodu ama oğlum bi kere bile ağzına almadı. Ben de çok ağlıyodum. Sol göğsümü emdi onu da bi süre sonra bıraktı. Bu sürede mama da verdik. Ben helak olmuştum ağlamaktan mama veriyorum diye. Sonra baktım napalım kısmeti oymuş yani büyükler hep derler rızkın üstünde adın yazar, nasipte varsa kimse yemez onu. Eğer nasipte yoksa hiç seni bulmaz. O yüzden ben de bıraktım mama yedirdim. Sonradan alıştım oğlum 3,5 yaşına geldi.
Şimdiki oğlum da bir aylık o da solu emiyor bi yandan ben direkt mamaya başladım kimseye de sormadım. Bebeğimin aç kalması daha kötü. Şimdi diyorum ki neden üzülmüşüm ki, sonuçta öyle böyle büyüdü. Hamdolsun ki mama var. Dışardan ilaçlı inek sütleriyle pirinç unlarıyla büyütmek zorunda kalmıyoruz bebeklerimizi. Oğlum gayet sağlıkla geldi bu yaşına kadar. Diğeri de büyüyor hamdolsun karnı doyuyor. Daha ne isterim? Anneliğinin tadını çıkar. Annelik emzirmekten geçmiyor. Emerse ne güzel emmezse de napalım ya. Canları sağolsun be❤️
Güzel günlere büyüsün yavrularımız.
Boşver takma kafanı
Git öp kokla yavrunu bağrına bas. O senin dünyada en en en sevdiğin şey. Bu günleri çok özleyeceksin🫢 ben çok özlemiştim hamdolsun tekrar yaşıyorum.
Gel bi sarılalım taze anne. 🥰
Gözün aydın hayırla büyüt bebişini❤️