Selmagkk Vajinamda bu hafta bir ağrı var baskı oluyor sanki sürekli tuvaletim var gibi sürekli lavaboya gidesim geliyor neden olur bu durum yaşayan varmı aranızda
Manolyamm65 Selmagkk benm de öyle makat geliş siz de bir görünün .isterseniz 32 haftamda olmuştu benm doktor 37 ye kadar kendi dönebilir dedi
262634nur Selmagkk 32 haftalık bende aynı durumdayım ıkı gündür sankı sızlıyor ağrıyor gıbı genıtal bolgem sanırım çatı agrısı bu
Cerokk Selmagkk çiş ve baskı durumunu 20+2 de yaşadım idrar yolu enf dendi. Kan tahlili vs baktır istersen ama senin haftanda belki başka bir durumdur
Selmagkk Fatossunuzzz kız bebek doktora sordunmu sen peki benim 1 hafta olduğundan randevuma şuan gitmek istemedim ama tedirginim açıkçası 🥺
Lafee Aynı durumdayız. Biraz önce doktoruma sordum bebek baskı yapıyor dedi baktı. Bir de benimki makat gelişli ondan
Selmagkk Lafee ben 31+2 de gittiğimde normal demişti kafası aşşada yani ama 35 e kadar dönebilir sürekli demişti acaba ondanmı baskı oluyor
Selmagkk Manolyamm65 benimde 35 e kadar dönebilir demişti dönmezse sezeryana gün veririz demişti ama erken gelmesinden korkuyorum böyle ağrılar olunca açıkçası suyum gelcek gibi hissediyorum🥺🙁
Fatossunuzzz Selmagkk ay yok benim de haftaya kontrolüm ama ben bebeğin ağırlık yaptığını düşünüyorum
Manolyamm65 Selmagkk evet öyle hissediyor insan çeviren doktorlar oluyorlarmis ben şuan 36 oldum döndü mi bilmiyorum kontrole gidince ogrencez egzersizler varmış deneyin isterseniz
262634nur Selmagkk bende o her ayın 15 günü var gıdıyorum sancı çıkmıyor açılma yok ama ağrı oluyor adet olacakmışım gibi. Karnımız genısledıkce de olabılır bence anlam veremedım 🤦🏻♀️
262634nur Selmagkk sizin ağrınız hıc olmadıysa sımdı varsa sıfdetı geçmiyorsa bi gıdın doktora nst bağlarlar ıcınız rahat eder
Selmagkk 262634nur vajinada ilk defa bu hafta oldu olmaya devam ediyor haftaya gittiğimde sorucam bakalım doktoruma☺️
Manolyamm65 Selmagkk mesela uzanın dizlerinizi karnınıza çekin ayaklari sağ sol hareketi yapın karnınıza yağ sürerseniz daha iyi olur. Denemekde fayda var. Bizim burda bı kadın yapıyor ben yaptırdım ama daha kontrole gidip olmuş mi bakamadim.
Guzel_bebem Selmagkk 27haftamdayim benimde öyle çok baskı var sürekli baş geliş ama ben sezeryan olacağım için fark etmez bu aşağıda baskı kötü bir his yaa😔