Melissayda @Burnosunn_annesi git kuzum kalp atışlarını dinletirler için rahatlar 💜 birde büyüdüğü için yeri daralıyor hareketi kısıtlanıyor aşkom normal
Burnosunn_annesi Melissayda sagol kuzum benim bakalım bugun gidebilirsem gidecem en kötü yarına kalır
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi öyle kuzum insan merak ediyor illaki için rahat değilse bi git en azından kalp atışını duyardın
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom Hafif hareket oluyo işte ama önceki gibi değil diye senin nasıl oluyo kuzum
Eslem2112 Burnosunn_annesi çok geçmiş olsun bacımsu bi sağlık ocağına git onlarda var kalp dinleme cihazı yeri daralmıştır bebişin 🥺sağlıkla gelsin 😍🥰
Burnosunn_annesi Eslem2112 amin kuzum Allah razı olsun evet bugunde izlenim varmış bakalım giderim inşallah yada yarına
Yuuki Burnosunn_annesi Evet aynıyız seninle aslında görünce de sevinmedim değil demek ki aynı hafta normal diyorum
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi benimde aynı kuzum bugün randevum vardı hareketleri az artık ve kanala da girmemiş doktor 41 e kadar yolu var diyor sinir oldum resmen
Burnosunn_annesi Yuuki bende sende söyleyince normal diye düşündüm Allah’ın izniyle bişey yok bebişerimizde gelir kuzum senin nasıl hareket durumu benimki kayma gibi bazen hıçkırık hissediyorum
Yuuki Burnosunn_annesi Bende birkaç tane peş peşe denk geldim bugün çok garip oldu dua ediyorum hepsine etkilenmemek elde değil
merhid Burnosunn_annesi bende 37+6 haftalık hamileyim 1 haftadır benim bebeğimin hareketleri de azaldı hafif hareketler oluyor bende tedirgin oluyorum ama yeri daraldığı için diyorlar
Burnosunn_annesi Yuuki öyle tabi herkesin hayatı Rabbimim dediği olur ama hamilelik psikolojisi zor Kuzum sen nasıl hissediyorsun hareketleri
Burnosunn_annesi merhid aynıymış haftamız günümüz yarın 38 olcaz Allah’ın izniyle sen nasıl hissediyorsun canım
merhid Burnosunn_annesi daha agri sancı falan yok ne zaman gelcek diye sabirsizlaniyorum sizin nasıl agriniz falan oluyormuş cinsiyet nedir sizin