Burnosunn_annesi 37+6 bugun iki gün oldu hareketleri derinden hissediyorum sanki varmı böyle yaşayan🥲
Duygu027 Burnosunn_annesi geçen hafta acile sancı ile gittiğimde az hissedilme olur dendi. Ama siz yinede bir doktora gidin
[silindi] Burnosunn_annesi aşkım ben de o haftalarda çok az hissediyordum hareketleri, gece yattığımda hissediyordum daha çok
Burnosunn_annesi Duygu027 cuma günü kontrolde herşey normladi cumartesi işte hafif azladı sanki bugün sağlık ocağında izlenim var acaba gitsem faydası olur mu
Burnosunn_annesi Duygu027 sancım yok ama adet sancılarım var arada geliyor gidiyor seninde öyle miydi canım
Duygu027 Burnosunn_annesi aynen öyleydi. İlk önce ben yalancı sancı geçer dedim baktım. Sabahtan akşama kadar sürdü. Acile gittim. Hafif sancı çıktı. Serum verdiler yolladılar. Erken diye daha
Burnosunn_annesi Duygu027 benim artık doğum zamanı olunca durdurmazlar hafif adet sancısı var işte yoğun olsa ben de giderim Çarşamba gününü yine gidecem bakalım geçmiş olsun sana da canım🌺
Burnosunn_annesi [silindi] benim de bacım akşam saatlerinde fark ediyorum önceki gibi olmayınca biraz kafama takıldı inşallah geçer🥲🥲
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom yaa sevindim çiçeğim evet hareket var ama böyle önceki gibi değil ister istemez merak ediyorum 🥲
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi öyle kuzum insan merak ediyor illaki için rahat değilse bi git en azından kalp atışını duyardın
Eslem2112 Burnosunn_annesi çok geçmiş olsun bacımsu bi sağlık ocağına git onlarda var kalp dinleme cihazı yeri daralmıştır bebişin 🥺sağlıkla gelsin 😍🥰