Canbebik Kanye ahaha aynen aynen benim karnımdan da anlıyorlar erkek olduğunu , altıntopum diye seviyorum oğluşumu , top koymuşsun gibi 🥰❤️ 35+4 ❤️
ppmerlina Meral_63 duyduğum ve gördüğüm kadarıyla erkek bebekte karın sivri olur, kız bebekte yayvan olur. Benim de öyle
ppmerlina ppmerlina @Meral_63 gerçi annem bana hamileyken karnı top gibiymiş sivriymiş yani herkes erkek zannediyormuş 🤣
3_bebelianne Meral_63 benim karn şeklim ve yüzüm güzelleşmiş erkek bebek dediler hep😂🤣 37haftadayım kızım olacak🙈
Merveth Meral_63 kızımda alt karın kısmım şişmişti. Şu an erkeğe hamileyim midemden itibaren yuvarlak şişlik var. Erkekte mideye baskı daha çok oluyormuş. Su içsem patlayacak gibi oluyorum.🥴
Nurayozturk Meral_63 kızımda yuvarlak göbeğim vardı. Şimdi oğlum olcak çabuk çıktı ve sivri öne doğru gidiyor 🤣
patulii Meral_63 1. Erkekti top gibi Kız yine top gibi ama hafiften yanlarım dolmaya başladı ve hareketleri yanlarda da hissediyorum, oğlumda böyle değildi
Gamzerkk 28+3 kız bebeğe hamileyim ilk gebeliğim -10 kilo verdim karnım top gibi çok önde yuvarlak sivri herkes erkek diyor 😂 üstelik o kadar eminler ki ultrasona görmesem kafam karışacak 😂 zaten doktorlar da kız gibi diyor kesin söylemek yasakmış 🤷
Sekerparem999 Meral_63 29+4 günlük oğluşuma hamileyim karnım sivri aşağı ve ileri doğru büyüyor belime yayılmadı karnım önümde ama ablamın da bir kız bebeği oldu hamileliği aynı benimkisi gibiydi karın şekli büyüme şekli falan cinsiyette illa fark ediyor olabilir ama kişiden kişiye de değişir bence🥹😗🤍
Zeynepenfal21 Ben karın şekline pek inanmıyorum ya 2.ye hamileyim ilk hamilelikte yanlarım dolu karnım top gibiydi ama oğlum oldu şimdide yine aynı yanlar dolu top gibi karnım hayırlısıyla oğlum olacak yine
Mihribanmuharrem Hilalkalafat ya bnde 9.hafta sayılırım göbüşüm çıktı braz normal mi erken mi şişlik mi bilemedim kızlar😄😄
Jasmjne Hilalkalafat ilk 3 ay şişen bebek değil gaz canım. Hormonlardan dolayı bagirsak yavaşlar ve şişkinlik yapar. Bebek 13.haftada kasiklardan yukarı çıkmaya başlar