Fatmadmr37 Meral_63 benim ikinci gebeligim. İlk bebegim kızdı yuvarlak bir karnım vardı baya. Ve çok çabuk karnım çıkmıştı. Şimdi ikinci gebeligimde oğlum oluyor karnım daha yeni yeni çıkmaya başladı 32 haftalik oldum. Karnım ne yuvarlak ne de sivri diyebilirim.
Kanatlarimruhumda Meral_63 biraz karın büyüdükçe daha netleşiyor bu erken aylarda anlaşılmıyor. Erkekti ilki top gibiydi sivri çok güzel şekilli 😂 bir arkadaşım vardı aynı dönem onun kızdı enine yayvan bir karnı vardı. Ben daha çok kilo aldığım halde o daha kilolu görünüyordu . Şimdi 2. De kızsa benim öyle olacak kesin 😁
neverlyshope Meral_63 ilk hamileliğim kızım olacak 27. Haftadayız karnım yayvan benimle birlikte erkeğe hamile olan arkadaşlarımın karnı sivri
RiRi22 Erkek bebekte anne karnı sivri olur cogunljkla. Erken aylarda karın şişeye baslar. Kızlarda karım yuvarlak olur ve daha gec karın şişer.
hayalperest2310 RiRi22 tam da böyle oldu erkeğe hamileyim çabuk çıktı ama normal şişlikteyim 27 haftalık olcm
Esseraa22 @Meral_63 hiç erkek dogurmadim😁3.hamileligim ilk kızım karnım sivriydi onde ikinci kiizimda yuvarlak yanlarim dolmustu şimdi üçüncü kızım karnım sivri önde gidiyor
2205 İki hamileliğimde erkekti ilki geç şişti yuvarlaktı ikincisi erken şişti ve sivri 26. Haftadayım
delibirhatun297 Meral_63 oğlumda karnım dik ve aşağıya doğruydu ve kızımda daha yukarda daha toplu, daha yuvarlak bir göbeğim var 🥰
Onu_beklerken Kız bebeğe hamileyim 28+1 karnım sivri öne doğru uzuyoruz 😅 herkes erkek karnı diyor ama nöö
Esraerdgn95 @Meral_63 ilk gebeliğim 30+4 deyim. Karnım çok geç belli oldu belki ilk gebelikten belki minyon olduğum için belki erkek bebek olduğu için bilmiyorum 😊 top yutmuşum gibi. 🫢
Alismomss İki gebeliğimde de tüm belirtiler hurafelere göre kız bebek gibiydi ama ikinci erkek geliyor😂😂 o yüzden hiç inanmıyorum o tarz şeylere cünkü ben o tezi cürütenler arasındayım 🙈😀
asena9 Meral_63 kızımda yayık bi karnım vardı yuvarlak karınlılara özenirdim hiç hamile gibi hissetmiyodum şimdi oğluma hamileyim top gibi yuvarlak öne doğru karnım :))
Canbebik Kanye ahaha aynen aynen benim karnımdan da anlıyorlar erkek olduğunu , altıntopum diye seviyorum oğluşumu , top koymuşsun gibi 🥰❤️ 35+4 ❤️