Selim_Alparslan Mrvehktn Canım gec döllenme olmuş olabilir . 9 10 haftalikken kalp atışını duyanları okudum burda ben .
Mrvehktn Selim_Alparslan inşallah öyle olmuştur 5+5 le uyumlu dedi radyoloji kendi doktorumda haftaya görmemiz lazım dedi
samira555 Ben 5+3 te keseyi gördüm 6 haftalıkken gittim Yolk sac gözüktü ve kese biraz daha büyümüştü ama bebek kalp atışı görünmüyordu yarın 7 haftalık olacak ama biraz daha beklemeyi düşünüyorum
Selim_Alparslan Mrvehktn Daha yeni oluşuyor annesi içini ferah tut 😍 folik asitine basla ve bol bol su ic meyve ye kuzum
Mrvehktn Selim_Alparslan valla öyle yapıyorum tüp bebek olduğu için 2. Deneme birde insan ister istemez düşünüyor ama içim hep rahat olumsuz düşünemiyorum
Selim_Alparslan Mrvehktn Olumsuz düşünme kuzum sen stres yaparsan olmaz ama sen ferah tut içini keyfine bak 🤭
tugrulunannesi Mrvehktn ayy hadi inşallah hayırlı haberler ver bize canımm, yazdığını okuyunca hastaneye gittiğim gün aklıma geldi, saat kaçta gideceksin
Mrvehktn tugrulunannesi gittim 6 haftayla uyumlu 12 mm dedi yine görünmedi bebek büyük ihtimal boş gebelik olabilir dedi yarın kendi doktoruma randevum var büyük ihtimal gitmicem 1 hafta daha beklicem
Mrvehktn [silindi] gittim 6 haftayla uyumlu 12 mm dedi yine görünmedi bebek büyük ihtimal boş gebelik olabilir dedi yarın kendi doktoruma randevum var büyük ihtimal gitmicem
tugrulunannesi Mrvehktn bence de bekle canım, ben ilk gittiğimde 5+4 uyumlu 15 mm kese boş demişti, tam 1 hafta sonra gittim o zaman bebeği de kalp atışını da gördük şükür, yatın da gitsen pek bişey değişmez 1 hafta bekle inşallah güzel haberler alırsın
samira555 Mrvehktn 6 haftalık benimde gözükmedi bugün yedi oldu ama biraz daha bekleyeceğim 10 unda gidicem progestan başlatmadı mı doktor kanama için bence başka doktora görün vakit kaybetme
Mrvehktn tugrulunannesi tam 6 hafta uyumlu dedi 12 mm hiçbirşey görünmüyor dedi kese etrafında 5 mm kanama var dedi biraz kesede anormallik de var dedi bi kendi doktoruna çık dedi çıkmadım moralim bozuldu eve geldil öyle