Mrvehktn tugrulunannesi rabbim inşallah bebişi gösterir hayırlı güzel sonuçlar alırsın dualarım seninle 🙏🏻🙏🏻🥰
mrp2023 @Mrvehktn "#p37228162 bende tüp bebekle hamileyim hemen gitmedim bekledim biraz 7+1 de kalp atışı duyduk
queenanne1 Mrvehktn bence normal 5+1 de keseyi görmüştüm bebek yoktu 7+2 de bebeği görmüştük içinizi ferah tutun hayırlısıyla olsun inşallah 🥲❤️
ileydzgn Esay01 geçen hafta bende gittiğimde bebek görünmüyordu boş kese görünüyordu bugün tekrar hastaneye geldim kalp atışını duydum bebeyi de gördüm 7+4 günlük olduğunu öğrendim yani 6 haftalıkken bende de kese boş görünüyordu korkma
Mrvehktn ileydzgn cuma günü kontrolüm var ve yavaştan stres başladı bende rabbim sağlıkla göstersin inşallah
tugrulunannesi Mrvehktn evet gittim hamdolsun bebeğimizi de gördük kalp atışını da duyduk 6+6 uyumlu dedi kalp atışı çok derindem geliyordu daha minicik, Rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin
ileydzgn [silindi] canım ben 5-6 haftalıkken gittim kese boş görünüyordu 7 hafta 3-4 günlükken görünmeye başladı doktor geç döllenme olmuş olabilir korkulacak bir şey yok dedi şu an 8+1 haftalığım
[silindi] tugrulunannesi 5+3 müydü sata göre ilk gittiğinizde ben de dün gittin 6+ 2 ama doktor kese 5 haftalık dedi haftaya gelin dedi kese boştu haftaya kalp atışı almamız gerek yoksa kürtaj dedi inşllah bebeğim spalıkla gelişir sağlıkla güzel haberler alırız elim yüreğimde
tugrulunannesi [silindi] inşallah güzel haberler alırsınız, ilk gittiğimde benim ultrasonda 5+3 uyumlu çıktı ama aslında 6+0 dı, bu hafta gittiğimde aradaki 3 4 günlük fark 1 güne inmişti, sizin de öyle olabilir, karından mı baktı doktorunuz
Mrvehktn Selim_Alparslan yarın bende tekrar kontrole gitcem rabbim inşallah banada göstermeyi nasip eder 🙏🏻🙏🏻
Selim_Alparslan Mrvehktn Canım gec döllenme olmuş olabilir . 9 10 haftalikken kalp atışını duyanları okudum burda ben .