Ncyncy Ahhh çok üzüldüm😞cennetin kapısında seni beklicek minik kuzu 😳Rabbim sabrını çoğaltsın kucagını doldursun inşallah.
History5 dedimolabilirrr Birde sürekli gördüğü sohbet ettiği insandan gelince insan daha zorlanıyor Esmayı en başından beri buradan anımsıyorum ara ara yazıştık kendi halinde güzel düşünceli biriydi rabbim ona bundan sonra en güzelini nasip etsin, sabrı bol olsun 😐
dedimolabilirrr History5 çok haklısınız.. Hiç görmediğimiz veya göremeyeceğimiz insanlarla buradan bazen dert ortağı oluyoruz, bazen tartışıyoruz bazen hayatlarımızda ortak noktaları yakalayıp daha yakın oluyoruz.. Rabbim sabır versin inşalalh Aminn..
Littlegirl Esma006 bazen postlarını görüyordum rabbim kalbinize ferahlık versin inşallah çok üzüldüm görünce
Aysglshn Esma006 postlarınızı görüyodum burda gerçekten aile olunuyor :( aileden birisini kaybetmiş kadar üzüldüm rabbim sabır versin sana dayanma gücü versin:(
Minnakpopus Esma006 postların hep görüyordum şuan bu postunuda görünce ne diyeceğimi şaşırdım aşırı üzüldüm.. ne denir bilemiyorum kilitlendim öylece.. Allahım sabır versin başın sağ olsun canım 🫂
zlemceylan Esma006 başın sağolsun canım benim görünce kendimi tutamadım 😢 Allahım sana sabırlar versin kendini dirayetli tutöaya çalış sen kendinde elden ayaktan düşme lohusasın sonuçta 😔
History5 Esma006 Vallahi sabah okuduğumdan beri dua ediyorum senin ve ailen için sınanıyorsun Rabbim seni feraha çıkartsın inşallah bu günler geçecek sabırla rabbim hep yardımcın olsun gücüne güç katsın
minikkurabiyelerinannesi Esma006 İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Başınız sağolsun rabbim sabır versin 🥺 evladını kaybetmek ne demek bilirim bende 36 haftalık bebeğimi ölü doğum yaptım.. yaşasaydı Ekim de 4 yaşına girecekti. Üzülmeyin diyemem üzülün ağlayın içinize atmayın. Geçmiyor ama alışıyorsunuz.. Allah cennetinde kavuştursun onlar melek kavuşacağımız günü bekleyeceğiz tek tesellimiz bu 😔
burcuo Esma006 Rabbim acınızı hafifletsin, cennetinde sizi kavuştursun inşallah 🙏🏻 ben de bebeğimi kaybettim, 1.5 ay oldu. İçimdeki acıyı tarif etmem mümkün değil. Eminim siz de öylesinizdir. Size sımsıkı sarılıyorum.💐
tugrulunannesi Esma006 başınız sağolsun, belki de yaşanacak en ağır imtihan Allah sabır versin kardeşim 😔
Burcak61 Esma006 ah başınız sağolsun rabbim dayanma gücü versin Allah kucağınıza sağlıklı bir bebek versin