Esma006 28 Haziran da dogum yaptım Çok yorgundu bünyem lohusaligimin ikinci günü gece 12 de beni yoğun bakımdan aradılar bebeğinizin kalbi durdu yardım ediyoruz diye Allah’ım düşmanima vermesin bir kere gördüm ya ben bembeyazdı kaldiramiorum
Ruruu Esma006 basiniz sagolsun Allah gonlunuze ferahlik versin bebeginizi de ahirette size sefaatci kilsin 🤲🏻
Esma006 Hilalcanim 37.haftamdaydim anı kanama ve geçmeyen kasık ağrısı oldu bebek plesantadan ayrılmış plesanta yarılmış kan içmiş oğlum birgün boyu karnimda öyle durmuş ilk 20 dakika kalbi atmadi hayata döndürdüler ama iki gün yaşadı
Kalbimde Rabbim sana dayanma gücü versin kardeşim seni bekleyen öbür tarafta bir meleğin var Rabbim sana peygamber sabrı versin inşallah
dedimolabilirrr Esma006 şu formda en görmek istemediğimiz başlık malesef ki.. 🥺 Allahım sana dayanma gücü versin cennet kuşun oldu bir tane seni en güzel yerlerde bekleyecek.. Rabbim yerini çok sağlıklı bebekler ile doldursun inşallah başın sağolsun canım benim..
History5 dedimolabilirrr Birde sürekli gördüğü sohbet ettiği insandan gelince insan daha zorlanıyor Esmayı en başından beri buradan anımsıyorum ara ara yazıştık kendi halinde güzel düşünceli biriydi rabbim ona bundan sonra en güzelini nasip etsin, sabrı bol olsun 😐