cansuvet Kubra0619 devam editor canım. 6.5 aydayız daha. Çok memnunum doğumdan sonra zaten entry açarım :)
Kubra0619 cansuvet bende bahar hocamın takipli hastasıyım bahar hocamdan çok memnunum ilk oğlumu da onunla doğurmuştum,hastane konusunda çok emin olamıyorum tecrübe edinen birilerine sormak istedim
Kubra0619 Butterfly06 bende bahar hocamın takipli hastasıyım,hastane konusunda tecrübe edindiniz mi ? Diye merak ettim,tereddüt ediyorum hastane konusunda
Merve-betul NslRstYsfAli ya kötülemej istemiyorum ama çok özel hastane deneyimledimki korudan uzak duruyorum herşeyi falso
Merve-betul Butterfly06 özel sağlık sigortan varsa direk memoriale git Aygül hocaya iki doğumunu da orda yaptım Ankara’nın sayılı en iyi hastanesi den biri
Butterfly06 Merve-betul öneriniz için teşekkür ederim ama ben gebeliğin başından beri bahar hocayla ilerliyorum doktorumdan da memnunum bu hafta doğumu bekliyoruz , bakalım artık , sağlıkla gelsin tüm bebişler 🥰😍
ay0 Merve-betul benim özel sigortam yok eşimin var ama onunkini kullanabilir miyim bilginiz var mı bu konuda
Kubra0619 Butterfly06 sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️Dilerim harika bir süreç geçirirsiniz,doğum sonrası aklınıza gelirse ve vaktiniz olursa hastane hakkında görüşünüzü yazar mısınız buraya ?
Butterfly06 Kubra0619 amin inşallah çok teşekkür ederim, tabiki bilgilendirme yaparım , hastane hakkında benim de endişelerim var umarım hepimiz güzel bir şekilde atlatırız bu süreci
cansuvet Butterfly06 YAAAAA Yiğit Aras ın annesi siz misiniz ben bugün doğumhaneyi gezmeye gelen kişiyim hahahaha bilsem selam verirdim hayırlı olsun çok çok güzel görünüyordunuz Maşallah 🩷🧿
cansuvet ay0 özel sigorta o kişi içindir diye biliyorum bir de tek değil 2 kişiyseniz kendi özel sigortanız olsun o bile karşılamıyor gebelik teminatı önceden alınmış olmasını istiyorlar …
Merve-betul ay0 onun üzerinden yararlanabiliyodun bildiğim kadarıyla firmayla alakli bixe sigortayi arayıp görüşün isterseniz benim eşimin çalıştıgi kurum hem tss hem ÖSS yapiyo biz istediğimizi seçip Şubat’ta onaylıyoruz