Annelikyolundabiri Buse4161 kuzum küfür yok hakaret yok ne yapalım yani. Elimize bir a4 kağıdı tutuştursunlar “bunlar dahilinde yazın” desinler o zaman 😵💫😝
Buse4161 Annelikyolundabiri maalesef bazı modlar şikayet edilen yoruma bakıyor sadece yorumun yapıldığı gönderiye kişiye bakmıyorlar bu onların hatası bence keşke denetlenseler 🤣
Asena6532 Hemsireezo Tabi ki bilgisi olan yazsın olmayan yazmasın.Paylaşımımda da belirttiğim gibi ben de bilgi sahibiysem cevap veriyorum.Bu platformu kullanan binlerce insan var hiçbiri mi herhangi bir konuda bilgi sahibi değil…Toplum olarak meraklı bir yapıya sahibiz o postlar o yüzden insanları cezbediyor
Buse4161 ikinci-bahar25 tahmin yapmıyorsam nub göremediğim içindir ya da bildirimi görmemişimdir canım. Attığın ultrasonda bebek poposunu dönmüş oradan bi tahmin yapamam
Annelikyolundabiri Buse4161 bundan sonra ben de sevmediğim yorumları şikayet edeceğim 😁 hadi bakalım şeytan azapta gerek, kimin yorumu silinirse artık 🤣
esalman Kv görümceli postlara çok yorum yapıldığı için güncel kalıyor, sağlıkla vs ilgili postlara kimse yorum yapmadığı için bi çoğumuzun önüne düşmüyo bile bence
Asena6532 esalman Haklısınız belki de öyledir.Ama böyle de olunca platformun amacının dışına çıkılıyor.Bu da çok saçma bir durum.İnsanlar anne bebek uygulamasından ziyade bu platformu farklı amaçlar için kullanıyor..
Buse4161 ikinci-bahar25 kişiye özel bakmamazlık yapmıyorum öyle olsa 1000 yorumu geçen bir postum olmazdı 🤣
Annelikyolundabiri Buse4161 senin bebişi bilmiştim ben 🫠 ben de tahmin yapıyorum ama en az 11-12 haftalık bakabilirim diyorum kadın tutup kese fotosu atıyor yorumsuz bırakıyorum 🤪
Buse4161 Annelikyolundabiri et gitsin sadece şikayete bakılıyor çünkü 🤣 bi kız vardı isim vermiyim kız forumu mikser gibi karıştırdı herkese askı aldırdı en sonunda şikayet ettim ne bu böyle insanların üzerine gidip duruyor sonra askı aldırtıyor diye baktım 5 gün girmesine rağmen yorum yapamadı muhtemelen şikayet edince askı aldı. Şikayet etmeden bakılmıyo cnm
Asena6532 edabolukbasi3- Çoğu postuma cevap verilmedi..Ben bu postu açarken sadece bana cevap verilmiyor gibi bir şey demedim..Çoğu önem arzeden soruya cevap verilmiyor dedim…..
Buse4161 Annelikyolundabiri ay yorumu şimdi gördüm 🤣🤣 6 7 12 bakıyorum diyorum kadın bana 23. Haftadan foto atmış çocuğun sadece kafası gözüküyor 🤣
Buse4161 Asena6532 annelerin gün odası kategorisi katınvalide görümce vs konuları için var cnm. Platform dışı bir şey yok yani
edabolukbasi3- Asena6532 çoğu önem arz eden dediğiniz postlar genelde sağlıkla alakalı şeyler oluyor kimse bilmediği konu hakkında yorum yapmak istemez doktor değiliz. yorum yapılınca da doktor musun diyorlar.