Tucee7- ipekuysalylmz başka giden ve bırakan arkadaşlarım oldu aşırı pinpirikli ve insanı sürekli korkutuyor bir sürü test istiyor sürekli olarak ama güler yüzlü eli hafif ama bu durumda tercih etmedim kendisini güvenemedim çünkü öğretim üyesi op yada uzman değil
ipekuysalylmz Tucee7- o zaman iyi yapmışsınız. Hamilelikte zaten stresliyiz bide korkutan doktora ihtiyacımız yok valla.
Seymabyrm ipekuysalylmz canım normal 33 sezeryan 51 mis su an , ekstra mesai dışı gelir ise 19 bin ekstra ücretiymis 🙏
miraymi Kızlar selam sağlık sigortası olup prof ya da docente giden var mı? medipollerde bu doktorlar için fiyat farkı alıyorlar mı sağlık sigortamız olsa bile? bilen var mı
Sena_bys miraymi bende medipol megaya gidiyorum önce Prof ile başladım doğum ücreti çok yüksek normal doğum 73 bin sezaryan 93 yada 98 bin olması lazım emin değilim bende sonrasında farklı doktor ile devam ettim hiç bi fark yok prof ile uzman arasında
demirrleydi_ ipekuysalylmz ablam iki hafta önce megada doğum yaptı gayet memnundu sezaryen doğum için 65 bin TL fiyat verdiler