Mavisss12 Kızlar selam bu hamileliğin de zor geçiyor. :( kusma bulantı vs siz bu ilacı kullanıp etkisini gördünüzmü mutfağa gidip yemek yapmak, yemeği yemek içimden gelmiyor hiç. Bulantı var herş y’den tiksinme vs nasıl geçicek bu 9 ay :(
Yazmelegi_ Mavisss12 prilam dr sayesinde ayakta duruyordum. Şimdi tekrar hamileyim bakalım bunda şuan çok hafif sonrası nolur bilmem
Yalkan Mavisss12 ilk ay bende kullandım ama çok kullanmamaya özen gösterdim bünye bir süre sonra ilaça alışıcak oda kesmicek çünkü ağrı kesici gibi düşün 9ay boyunca mide bulantısı yaşayanlar var tabi ama 14 15haftadan sonrada geçenler var her hamilelik farklı tabi öyle kendini karamsarlığa itme şuan çok normal
Leontiine Mavisss12 kullanıp memnun kalan arkadaşlarım var ama bende hiçbir etki etmedi hatta ilacı bile istifra ediyorum. Biraz bünyeyle alakalı malesef. Umarım size faydası olur
Mavisss12 Yazmelegi_ ah ahhh ne çekiyosak biz çekiyoruz. Bakalım ben daha almadım ama yazdırdım dr.a inşallah etkisi olur.
Misa_atas Malasef bende aynı sizin gibiydim 31. Hafta hala bı gün prilam atmasam ilk gün ki gibi oluyorum
Mavisss12 Misa_atas valla kocam bunda rahat ederim sandı her hamilelik ay ı olmuyor diye söyleyenler vardı. Vallahi yoruldum şimdiden daha bide yolun başındayım 😔🥺
Mavisss12 Yalkan benim ilk hamileliğim 9 ay kusarak geçti hep serumluk oluyordum. Şimdi ise kusma isteği var ama çıkmıylor bulantım var . Ve hep halsizim. Kızım 5.5 yaşında ona yemek yapmak vs beni yoruyor evin günlük rutin işleri vs zor geçmesin ya :(
Mavisss12 Leontiine ay inşallah canım bende kusmak istemiyorum . Normalime dönmek istiyorum az da olsa :(
Ftm2025 Mavisss12 ben 4. Aya kadar günde 4 tane içiyordum sonra 2 ye düşürdüm en son 1 e düştü 6. Ayda bırakabildim çok faydasını gördüm
mrp2023 Mavisss12 bende kullandım ilacı biraz olsun rahatlattı yemek yemedim meyve tost falan geciştirdim hep 13-14.haftalarda azaldı benim ilacı bıraktım
Yusra12 Prilam dr beni daha sersem yapıyor ve çok fazlamuuku hali oluyor içtiğim zaman sizdede böyle etkileri var mı?
Yalkan Mavisss12 Allah yardımcın olsun işin çok zor ozaman inşallah biraz önce geçer dualarımız şenlen🙏🏻
mrp2023 Mavisss12 hamileliğin ilk ayları malesef böyle oluyormuş sonradan geçer inşallah susuz kalırsanız serum taktırın mutlaka
Srfblt Mavisss12 bulantım olduğu dönemde kullandım ama bende çok da işe yaramadı, sadece biraz hafifletti bulantımı :)
Esmakeskin Doktor bana da verdi ama bana yan etki mi ne yaptı bilmiyorum kafamı kaldıramıyordum gece içmeme rağmen o yüzden bende bıraktım 11. Haftama giricem başlardaki kadar şiddetli değil ama hala kötü yapıyor beni ve içtiğim zamanlarda yine midem bulandı hatta sabah olam mide bulantım akşama kadar sürmeye başladı
busebasaran06 Mavisss12 İlk hamileliğim şu an 24 haftadayım. 19. haftaya kadar prilam içtim canım içmeyi unuttuğum günlerde hep kustum. Söyleyeceklerim bu kadar 😅 Kızım oluyor bu arada :)
minikari Mavisss12 6. Hafta da başladı 14. Haftam hala bulanıyor Prilam işe yaaradı ben de kullanmazsam düşünemiyorum iyi geliyor ve bitkisel kullanabilirsin canım