Demtserkan anka01 düşüklerden dolayı mı veriliyor, yoksa tüp bebek süreci olduğu için mi verdi doktorunuz
anka01 Merviny benımkisi devam tekrarlayan düşükler oldugu için belli bir haftalığa kadar kullanacağım inşallah tutarsa🙏🏻
anka01 Demtserkan ilk kez kullanıyorum 6. Transferim tekrarlayan düşükler nedeniyle veriyorum dedi doktorum doktor değişikliği yaptım bu doktor verdi diğer doktorum vermemişti hiç
Bububu Demtserkan bende prednol kullanıyorum. Benim ilk denememdi. Vücudun bağışıklığını baskılıyormuş bu ilaç. Bebeği yabancı cisim olarak algılayıp atmasın diye veriliyor.Hatta prografta kullanıyorum oda o sebeple veriliyor. Henüz kesmedi benimde günde 1 ikisinden de kullanıyorum
Demtserkan anka01 malesef benimde düşüğüm olduğu için ve sebebi de bağışıklık sistemimden dolayı ymiş, o yüzden sormak istedim nedir bu diye kullanana soruyorum , tüp bebek tedavisi de nasıl zor mu bilmiyorum ya
Bububu Demtserkan ben 32 yaşındayım. Özelde yaptırdım belki ondan kendileri sordular şansı arttırmak için 2 koyalım mı diye
anka01 Demtserkan makrofaj aşısı diye bir aşı varmış ben yaptırmadım ama bağışık sistemindeki katil hücreleri öldürüyormuş kendi kanından yapılıyormuş bu aşı doktoruna bi danış istersen bunu yaptıranlar var ama ben yaptırmadım eğer uygun görürse belki kendisi de tavsiye eder yadq yapar
Merviny artms nedeni ne peki fazla kilo mu sigara kullanimi mi bisey diyor mu doktor ya da bunun onune gecmek icin ne yapilmasi gerekli. Tabii ki Allahtan umut kesilmez 🙏🏻 Allahin izini ile olacak insallah
artms Merviny hayır hiç biri yok ne sigara ne kilom var yakın zamanda şekerinin sınirda olduğunu öğrendim dikkat etmeye başladım. Nisan ayında da ekzozom prp yaptırmıştık kalitesi artsın diye ancak bir etkisi olmamış malesef. Ne yapacağımı şaşırdım. Stresten kaynaklı mi acaba kalitesiz oldu diye düşünüyorum. Ama bu denli olamaz bilmiyorum.
artms Bububu d vitaminim düsuk demirimde biraz düsuk galiba ama sadece bunlardan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bu vitaminleri olmayanlarda hamile kalabliyo ne kanı olmayanlar vs.
Demtserkan anka01 araştıracağım teşekkür ederim, , tüp bebek süreci nasıl oluyor , hani kaç gün göbek ten iğne yapılıyor , yumurta toplama işlemini bayıltarak mı yapılıyor biliyor musunuz?
anka01 Demtserkan iğne yumurta toplama sürecinden önce başlıyor ve gebelik inşallah olumlu sonuçlanırsa belirli bir haftaya kadar devam ediyor tehdit süreci bitene kadar, yumurta toplama işlemi anestezili o gün dinlendikten sonra herhangi bir ağrın sızın olmuyor yani bende olmadı zaten teansfer işlemi en fazla 3-4 dk kadar sürüyor korkulacak hiçbir şey yok önemli olan sonuçların güzel olması 🤗