Merviny artms merhaba allah ol derse oluyor lutfen canini skma. Saglik ocagina gittim oradaki hemsirenin de tüp bebekmis. Tip fakultesi sen bosuna gelme cocugun olmaz demis. 5 yil boyunca 1 yumurta olusumu icin ugrasip cok kotu kalite embiryo elde edip onunla hamile kalip sonra da kendiliginden 2. Cocugunu dunyaya getirmis 😊💗
artms Merviny ya birazda olsa umut oldu bu buna Allah razı olsun aslında yumurta sayım fena deildi nasıl hepsi kalitesiz çıktı anlamadm nasip artık
busra5801 btl194 bulantı ara ara oluyor aşerme henüz çok az hatta hiç yok desem de olur koku hassasiyetini aştım çok şükür ne günlerdi hatırlamak bile istemiyorum sizin nasıl
btl194 busra5801 çok öyle ağır geçmiyor acıktım mı hemen bulantı oluyor kendimi ağlarken buluyorum en ufak şeye alınıyorum ah hormonlar
anka01 artms Allahtan umut kesilmez dua et şifacı ol inşallah Allah gönlündeki nasip eylesin kolaylıkla sağlıkla inşallah 🙏🏻
anka01 Merviny lekelenme oldun mu sen ? Ben bugun lekelenme oldum sabah kalktım kahverengi lekelenme var silindikçe geldi çok canım sıkıldı ağladım yine kanamayla sonlanacak diye çok şükür ki geçti iğne de yaptırdım düşük önleyici nasıl atlatacağım bu süreci bilmiyorum kaygıdan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Bububu anka01 herkeste olmuyor ama bende olmuştu yazmıştım hatta. Tamda seninle aynı günlerde 6 ve 7. Günün akşamında olmuştu. Bir daha da olmadı 😊 Merak etme içerdeki hummalı çalışmanın bir belirtisi 👏🏻👏🏻
Merviny anka01 bende olmadi lekelenme. Ben de of herkeste lekelenme oluyo benim olmadi kesin tutmadi diye kendimi uzdum mesela. O yüzden panik olma. Biz tup bebekle hamile kalabillenlerdeniz o yuzden daha pimpirikliyiz maalesef. Doktor ne derse ona guvenip devam et. Beta hcg degerm 850 lerde suan. ilki 447ydi. Bugün doktoruma gereksiz arastirma yapmaktan neden tam iki kat armamis diye sacma bi soru sordum. O da kendisinin doktor oldugunu ona guvenmem gerektigini internet bilgilerinden uzak durmam gerektigini soyledi. Kendimi cahil hissettim meselaaa 🤦🏼♀️
Merviny anka01 evet tabi cok haklisin. Nedeni belli mi peki? Mesela ben genetik testi verdim ve bu testte hamile olursam kan sulandirici kullanmam gerektigi aksi takdirde dusuk yapabilecegim sonucuna varildi. Suan oksapar yapiyorum hergun
artms yesildeniz_ benmki 2bb c mi bilmiyorum doktor orta kalite dedi embryolog düşük dedi iki tane transfer ettiler Allah büyuk
yesildeniz_ artms instagramda takip ediyor musun bilmiyorum. Antalya tüp bebek merkezi var, pozitif sonuçları ve embriyo kalitelerini paylaşıyorlar, orda 2bb embriyo ile 5 ab kalitesinden daha yüksek hcg değerini bile gördüm
Merviny artms korkma benim de 12 den 4 u embiryo oldu. Onemli olan 1 tane kaliteli olmasi. Haklisin insan tedirgin oluyor. Yerletirme olduğunda iyi beslenmek cok onemli. Sadece yatmakla olmuyor
anka01 Merviny bende kullanmıyorum işte kanamam olduğu için bundan öncekilerde hepsinde kan sulandırıcı iğne vardı şimdi kullanmıyorum genetiğe de göndermedik çok pahalı embriyo glue kullandık bu sefer prednol var bakalım ne olacak
Demtserkan anka01 prednol tüp bebek yaptırılınca doktor veriyor mu? Soruyorum hani bilgi edinmek bilmek için
Merviny anka01 ben de prednol kullaniyorum canim yavas yavas azaltmaya gecti doktorum. 3 gun-3 gun-4 gun ayri dozlara kirip iccem. Insallah kanaman gecer ve simski tutunur bebis 💗🌸
Bububu Demtserkan ben 32 yaşındayım. Özelde yaptırdım belki ondan kendileri sordular şansı arttırmak için 2 koyalım mı diye
anka01 Merviny benımkisi devam tekrarlayan düşükler oldugu için belli bir haftalığa kadar kullanacağım inşallah tutarsa🙏🏻