SuEr_Tu1512 coolmom1 Evet silik çizgi var. Bende böyle öğrenmiştim. Ama test yanıltıyor olabilir mii? Sen en iyisi kan ver netleştir varsa kesin çıkar🥰
Aydan95 coolmom1 tebrikler sag salim kucaginiza alirsinz insallah🤲🏻sizi diger postlardan hatirladim, yumurtlamadan sonra bitmeyen kasik ve bas agriniz vardi sanirim
coolmom1 Aydan95 Evet hem baş ağrım hem bel ağrım vardı bir de alt karnımda hep çekilme hissediyordum bu ay o yüzden farklı bir his vardı içimde kan verdim bakalım 🥹
Busranur_mnts coolmom1 marka iyi diye biliyorum çizgi belli olmuş inşallah vardır kan sonucunu haber eder misin 🥰🥰 Ben de awoxla takip ettim çok silik gölge çizgiyle öğrendim ertesi gün az daha belli olmuştu kanda 25 çıktı 🤣
coolmom1 Fnur6435 Ayy vermiş bulundum ya ama olsun zaten düzenli artıyor mu diye takip testi de vereceğim ya mecbur
travmagul coolmom1 Ayyy gözün aydın olsun hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin tüm isteyenlerede en tez zamanda nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah