Siyahbeyaz_ Benimadimanne kaset testlerim hep silik sadece belirtim bulantı ve göğüs ağrım var . 3 gün kaldı adetime nasip olur inşallah
Theaydins Benimadimanne bat 3 geçen ay kimyasal oldu o yüzden test falan yapmicam herhangi bir belirtim de yok gibi ya bilmiyorum fazla dinlemiyorum kendimi
Gkcgkc Benim bat 3 ama adet belirtilerim var göğüslerim açıyor akıntım fazla ve çok agresif sinirliyim her adet öncesi gibi bu ay ikinci denemeydi yine olmadı sanırım
47Umudum47 Bat 3 dayanamadım kan verdim ama sonuçlar için hazır değilim hiç almadan eve geldim testte negatif çıktı
mm_m954 asil15 regl olmadım canm test de yapmadım biraz daha beklerim ha bugün olurum diye gun geçiyor daha çok geçerse doktora gideceğim baksın
mm_m954 asil15 İste geçikmenin 2 ncı gün biraz daha beklerim gelirse gelsin yoksa da ozaman doktora giderim gebelik testinde uğraşmak istemiyorum artık ya
mm_m954 asil15 bende son 5 gün beklerim tam 7 gün gecikmeden giderim randovu almama gerek yok hormon testi için girecektim olmasam giderim baksin neyim varsa artık çıkar