Birannelikmeselesi psymom 10 kilo kesin gidiyor. Çok nadir gitmeyenler. (Çevrende genelde bu şekildeydi). Emzirirken özellikle bol su çok önemli. Kuru dut ve yulaf harika süt yapıyor. Kaç kilosun kaçıncı haftadasın ve kaç aldın?
psymom Birannelikmeselesi 67 ydim 78 oldum 37. Haftadayım:) teşekkür ederim mneriler icin kuru dut alacagım muhakkak, inşallah bende de öyle olur ya
Aydnkynk psymom 10 kilo aldım eve geldiğimde hepsi gitmişti sezeryan da gitmez derler ya çok zayıf olduğum için umutlanmıştım belki kilo kalır diye hepsi bi anda gitti 45 kilo hayatıma devam ettim
Birannelikmeselesi psymom olursun çok kilo almamışsın ki. Rahat verecek durumdasın. İçin rahat olsun 💕
Aydnkynk psymom bence gidiyo o kilo kalıyo dedikleri doğumdan sonra kan şekerin düşük oluyo ve herkes etrafında şunu ye diye dolanırken bi anda kilo alıyosun aslında sonradan alıyorsun bana göre
Birannelikmeselesi psymom 12-18 kilo normal karşılanıyor kız. Annem kardeşimde 30 kilo aldı 🤣 tanınmıyordu. 3 ayda verdi. Diyet yapmadı bile.