mor_menekse1 Emir2021 o zaman bayramdi yani gidemedim ama adete göre 4 haftaydi 9 günde gecikme ile kan verdim tahminen 5+4 günlük falandı
[silindi] Fnur6435 sizin son adet tarihiniz ne zaman ilk muayeneye ne zaman gitmiştiniz betakla öğrenmiştiniz
Fnur6435 [silindi] hemen hemen benim de aynı durumda ama bana doktor olumsuz bir şey demedi bebek görünüyordu sizde bebek var mi
Fnur6435 [silindi] 22 mayısta 40 betayla öğrendim. 10 gün önce kese göründü bugün gittim bebek göründü kalp atışı için daha erken dedi geriden geliyor dedi. Normalde bugün son adet tarihine göre 7 hafta gösteriyor uygulama ama doktor 5+6 ile uyumlu dedi
Esay01 [silindi] üzülmeyin geç döllenme olabiliyor bende 8 hafta beş günlükler duydum ve gördük neredeyse 9 hafta yani sizdede geç döllenme olabilir üzülmeyin Allahtan ümit kesilmez hersey gönlünüzce olsun
Esay01 [silindi] 8+5 de duydum ve keseden bebek göründü bende 6+4 gittiğimde sadece boş kese vardı kalp atımı yada bebek herhangi bisey yoktu geç döllenme olabilir dedi doktor 2 hafta sonra gittiğimde duyabildik
Esay01 [silindi] betam çok yüksekti ona rağmen bebek görünümü yoktu kalp atışı yoktu 10.000 kusurle öğrenmiştim ben adetimin gecikmesinin 5 günü kan verdim on bin kusurdu