Tutaste_ buse2507 yok kız benim kendi evimde. Memlekerimdeyim ya biri cocuk oldugu halde evin temizlenmesini ister biri yemek yapmaz yemek yaparım ev toplarım
Denizj buse2507 olmaz mı. Hiç iş bitmiyor huzurla oturamıyorum bir türlü bi de erken yoruluyorum doğal olarak performansım düştü ek olarak 2 kedim var onlar zaten başlı başına iş yükü🤣
buse2507 Denizj allah yardımcın olsun kuzum kaç haftalıksın bende 22 den sonra ağırlaşmaya başladım gibi
Burnosunn_annesi buse2507 valla kuzum benim ikinci geliyor bebiş belli yaşa gelene kadar zor oluyor alışıyorsun tabi ama ev işi vs ilk zamanlar unut istesende yetişemiyon😂
Denizj buse2507 27 deyim canım ya. Kız bebek hamileliği ağır olur derler senin de mı kız? 25 ten sonra havanın sıcaklamasıyla beraber ağırlaşmaya başladım ama bugüne de şükür temmuz ağustosu düşündükçe fenalaşıyorum🤣
Burnosunn_annesi buse2507 ay yok ya napcam ben bilmiyorum artık doğum anında giderim napayım bulamıyorum😪 özelde ki doktorumda haftaya gel artık bu ara doğum olur dedi 37+5 olcaz gece
buse2507 Denizj yok ben erkek bebeğe hamileyim canım aslında beni yoran şey kalça ağrısı o beni çok zorluyor
Denizj buse2507 ay evet erkek bebekte bel/kalça ağrısı oluyomuş gebeliğin başından başlıyomuş. Allah yardımcın olsun kuşum