buse2507 Dadas Vallahi 10 kilo alırsam şükür edeceğim şu ana kadar sadece 2 kilo aldım 75 ile hamile kalmıştım 🥰
Dadas buse2507 sen iyisin canım hele de boylu biriysen. Bende beş aya kadar hiç almadım hatta verdim. Şimdi sabit kaldim yine çünkü gebelik şekeri çıktı diyet yapıyorum. Bakalım tartıda 100 ’ü görecek miyim 😂😂
Be1234 buse2507 ben osmaniye gidiyordum kuzenim nail beye gidiyor cok memnun bende bu ay denemek istiyorum
buse2507 Be1234 evet canım bende nail beye gidiyorum Salı günü gittim inan 20 dakika bütün organlarına baktı herşeyi tek tek söyledi detaylıya girmeme bile gerek kalmadı
buse2507 mardine474 Basit şeyler yapacan canım kocan anlayışlı ise hiç kendini yorma derim benim ilk haftalarım ramazana denk gelmişti inan sade pilav salata yaptığım bile oldu
mardine474 buse2507 ve cok sıcak ımdat🥵🥵🥵 eşimin işi yogun oyle evde de durmuyor valla napacaz artık kara kara düşünüyorum aglıcammm😒
buse2507 Dadas Boyum 1.70 zaten görenler sen 75 olamazsın diyorlar kemiklerim ağır geliyor heralde tartıda😂😂😂 sen toplam kaç kilo aldın canım
Dadas buse2507 beş kilo aldım beş aydan sonra ama şuan da sabit kaldim daha almam inşallah. Bende boy da yok 🤦♀️😂. Annem diyor top lahanası gibi geziyorsun 😂😂😂
Dadas buse2507 evlatta akan sular duruyor gerçekten. Şuan öyle dikkat ediyorum ki şekerden dolayı çok şükür diyetle toparladım. Ama aklımda hep bebeğim var. Kendimi düşünmezdim belki… Allah yavrularımıza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin 🤲🌸🥰
buse2507 Dadas Aminnnn canım benim 🥰 oynayınca bile içimizde kelebekler uçuşuyor bir tekmesi mutlu ediyor rabbimin en güzel mucizesi😍