EsoMom_ Ehjfjsjs eşinden ayrılmıştı muayeneye gittiğimde kalbi durmuştu acilen sezaryene almışlardı beni
EsoMom_ kimchikimdi bi sorun olmazsa bir ay sonrasında giderim o kadar para veriyoruz bi de muayene öde fazla ya
Sedooo Merhabalar,ben de anlamadıgim.bir konu var takip eden doktora biz detaylıdan hemen sonra gidemiyor muyuz? Benim ikisi de farklı yerde Eskişehir de detaylı yaptircam sonraki gün de kendi takip eden doktoruma gidicem o göremez mi sonuçları hemen
EsoMom_ Sedooo kâğıtları sana veriyor doktorun hemen gidip gösterebiliyorsun benimki özel olduğu için detaylıya para ver kendi doktoruma para vere uğraşmamak için sordum canım
bebek_29 EsoMom_ Allah birdaha yaşatmasın canım🙏🏻 inşallah bu bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın🙏🏻🥹
Alismomss Detaylıya girmeden 2 hafta önce kendi doktoruma muayne olmustum zaten. Detaylı ultrason sonrası gelirsin demişti. 1 hafta oldu detaylı ultrasonu yaptırdık. Kendi doktoruma haftaya giderim muhtemelen
bebek_29 EsoMom_ Bende geçen hafta Hollandaya taşındım ama burdaki doktorlar nasıl hiç bilmiyorum büyük ihtimalle Doğumum türkiyede olur🥹
EsoMom_ oonambirnambir kusura bakma canım şimdi gördüm 18 ile 23 hafta içinde benimki 22+1 de oldu detaylı :)