EsoMom_ Ehjfjsjs insallllab normalde yaptırmicaktoö doktorum zorunlu yapılacak dedi ondan yaptırıyorum :)
tahamommy EsoMom_ yok hayır farklı hastanede yaptırdım ama sormadı zaten onu 1 ay sonra görüşelim dedi
Ehjfjsjs EsoMom_ ense kalınlığı filan mı vardı bende zorunlu mu dedim tavsiye ediyoruz dedi ben ilkimde de yaptırmıştım 7 temmuz giricem bende :)
Cigulibinnaz EsoMom_ detaylıda sorun yoksa detaylıdan 1 ay sonra gel dedi bana. Şükür sorun çıkmadı 1 ay sonrasına randevu aldım
EsoMom_ Ehjfjsjs yok canım benim ilk hamileliğimde 40 haftalık ölü dogum yaptım o yüzden şimdiki hamileliğimde zorunlu tutttu doktorum :)
tahamommy EsoMom_ aynen bi sıkıntı vs olmazsa gerek görmezler zaten tekrar muayeneyi, inşallah herşey yolunda gider 💓
EsoMom_ Ehjfjsjs eşinden ayrılmıştı muayeneye gittiğimde kalbi durmuştu acilen sezaryene almışlardı beni
kimchikimdi EsoMom_ Doktorumun önerisiyle başka doktora gitmiştim bir sorun olmadığını söylemişti istediğin zaman git demisti bende 2 hafta sonra gitmiştim 💖
EsoMom_ kimchikimdi bi sorun olmazsa bir ay sonrasında giderim o kadar para veriyoruz bi de muayene öde fazla ya
bebek_29 EsoMom_ Allah birdaha yaşatmasın canım🙏🏻 inşallah bu bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın🙏🏻🥹