Annesinin1tanesi Suheda Ah şu yarın biran önce gelse 😓 internette ki yazılar insanı drek öldüryor daha tövbe bakmam canm
Annesinin1tanesi Ilkannelik tşk ederm canm gittimde herhangi bir bilgi verilmedi bnmde çok merak ettiğim bir konuydu o an sormak aklma hiç gelmedi aç veya tok farkedermi diye
Ilkannelik Annesinin1tanesi sağlık ocağına gittiğinde burda kine sor lütfen. Hafta hafta yapılması gerekenler diye bi bilgilendirme kağıdı veriyorlar. Onu iste ebe den yardımcı olan bilgiler var hem içerisinde
Nilemyus Benimde 5 haftalıkken tsh 5.21 çıktı. Dahiliyeye gittim ilaç verdi. Bende çok endişelendim ilk zamanlar çok ağladım.şimdi rahatım ilaç kullanmaya devam ediyorum.
Annesinin1tanesi Nilemyus bnde baya kötü oldum internetten arştrdm daha da kötü oldum Derdi veren Rabbim dermanınıda veriyor çok şükür 🙏 Rabbim bebişlermizi sağlklı shatli kucaklrmza alamyı nasip etsin inş. 🙏
ozlemsal Tsh'ım 100 idi 4 gün farkla 46 civarı desem😢😢😢çok mutsuzum öğrendiğime bile mutlu olma fırsatı bulamadım.Acilen endokrinoloji'ye yönlendirdiler yarını bekliyorum sabırsızlıkla 😢
Annesinin1tanesi ozlemsal insan ister istemez üzülüyor 4 haftalkken yaptrdığmda iyiydi ama yine çıkmş ben kendmi umrsadğmdan deil ama bebeğme bişe olcak kaygısı beni çok üzdü Rabbim acil şifalar versin inş. Bu dönmleri atlatr bebeğimizi sağsalim kucağmza almayı nasip eder Rabbim 🙏
Meryem4290 Annesinin1tanesi tokken de yapılır ama aylık kontrollerinizde daha doğru sonuçlar çıksın isterseniz ilacınızı almadan aç karnına yaptırın tahlillerinizi Siz ilaçlarınızı alın yeter bu süreçte bir şey olmamıştır merak etmeyin her şey Rabbimin elinde Ona emanetler bir de ilacınızı yemekten yarım saat önce alın öyle fayda ettiğini söylemişti doktorum tekrar geçmiş olsun üzülmeyin sonuçta bebekler her şeyi hissediyor ☺
belizdoruk Annesinin1tanesi valla canim ozel hastane d3 ac karinla yaptim 3.49 cikti arada 1 hafta gecti devlette tam kan sayimi yaptirdim 2.49 cikti doktorunla gorus bi deger araligini kontrol edip daha dogru bilgi verir
ozlemsal Annesinin1tanesi bende aynı duygu ve düşüncedeyim inanın bu hastalığa sahip olduğum fikrini her türlü kabullenirim tedavimi olurum ama şu anda miniğime zarar verme düşüncesi beni kahrediyor uykular haram oldu günlerdir
Annesinin1tanesi ozlemsal Rabbim miniklermze sağlık shat versin inş. Ben dayanamdm tahlilden snra kadn doğm doktrma gittim miniğimi gördüm içime su serpildi resmen aklmı yicektim gidip görmeseydim