dalginkiz Alya05 yumurta domates salatalık beyaz peynir yeşillik avacado karpuz kuruyemiş maden suyu gün içinde
Eymen68_ YyyyYasemin aşkım herseye kulak asma ilk oğlumda da içtim bu marka birsey olmadı bence en güvenilir beypazar
DuruDefne_mommy Alya05 genelde klasik kahvalti tabağı hazırlıyorum yumurtayı yağda değilde haşlayarak yiyorum bebişe daha iyi kilo aldırıyormuş.Onun dışında kaşar peyniri turşulu yeşil zeytin bu aralar ona taktım 😃beyaz peynir 2 ceviz domates salatalık bolca yeşillik birde tahin pekmez kapanışı da 1 bardak sütle yapıyorum ama bazen kendimi tost yerken patates kızartması yerken buluyorum 😀😀
NoName_ Alya05 yumurta,peynir,kaşar peyniri,bal,kaymak,patates kızartması,domates salatalık,kahvaltılık çikolata😅😅ama her zaman böyle olmuyor bazen sadece tost veya ekmeğe bir şeyler sürüp yiyorum o kadar
ppmerlina Alya05 genelde 12 gibi kalkıyorum eğer canım bir şeyler yemek isterse belki biraz ekmek biraz kahvaltılık veya dünden yemek kaldıysa o Ama genelde hiç acıkmayıp akşam eşimle yiyorum yani 🥹
mutluhaber bebek_29 bebeğin canı çekmiş ki siz yemişsiniz canım ne olacakmış 🤣🤣(kendimi avutma yöntemim 🤭) ama yine güzel az almışsınız maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Minelbade0211 busenaz68 bende salçalı makarna yemiştim ahjajaahah avakadolu kahvaltı yapan hamişlerin yanında benim dombililikk😀😄😄😄
2bebelianne Alya05 1 tane yumurta haşlıyorum zor yiyorum salatalık domates ile gidebildiği kadar asla çeşit çeşit hazırlayıp yiyecek ne halim var ne iştahım sabahları tabi, ama akşam acıkıyorum ve yemeğimi güzel yiyorum zaten bekarlıktan beri en sevdiğim öğün akşam ve öğle yemekleridir 😁
Alya05 2bebelianne Belki biri hazırlasa kahvaltıda iştahın açılıyor. Hazır olarak önümüze gelince iştah daha açık oluyr 😄
ikibebelianne-M Alya05 beyaz peynir, kaşar peyniri, 2 yumurta yağda, karpuz, bazen domates salatalık, 3 tane zeytin varsa kırmızı biber, ceviz