a0689 Ehjfjsjs çok geçmiş olsun 20. Haftada detaylıda çuktı bizşmki birde 3 lü tarama testinde kan da çıktmıştı birde spina bifida olduğu hemen belli oluyor zaten sizinki farklı da olabilir belki den çıkmayabilir gönlünüzü rahat tutun başka doktorlara da gösterebilirsiniz emin olman için
Ehjfjsjs a0689 inşallah canım bir umut baklm Allah’tan ümit kesilmez 🤲 Çarşamba da baksın başka detaylı olmasada başka doktora dusunuyoruz ins.sizin taninizda neler dendi pek açık miydi sırtı yada beyninde sorun mu vardı acaba
a0689 Sırtı açık doğdu amaliyat oldu kapattılar kafasında şant var ama durumu şuan iyi fizik tedavi görüyor hergün daha da iyi olmaya devam ediyor hiç üzülmeyin ben spina bifida olduğunu düşünmüyorum sizin çünkü bana direk söylemişlerdi görülüyor yani
Ehjfjsjs a0689 çok şükür canım çok sevindim sizin adiniza Allah’ım size bağışlasın daha güzel günlerine tanıklık edersiniz inşallah 🤗 teşekkür ederim bana yorumunuz için duanda unutma beni de adım Tuğba hayırlısı olsun hakkimda 🤲
Sultansultis duyduğuma üzüldüm, üçlü test yaptırmış mıydın orada çıkmadı mı? amniyosenteze yönlendirmedi mi? kesin tanı almak için görüş al bence farklı birinden daha. umarım her şey yoluna girer
Ehjfjsjs Sultansultis üçlü test yaptırmadım amniyosentez de düşünmedim hiç bu kontrolden sonra başka bir kliniğe daha gircem canım kesin tanı olmassa
Zeyn2203 Ehjfjsjs 19. Haftada doktorum kafasındaki sıvıyı farkedip perinatolojiye gönderdi Orda tanı koyuldu
Ehjfjsjs Zeyn2203 bende pazartesi gittim kuyruk sokumunda kist gibi dedi spinabifida da olabilir dedi tam anlayamadi ama kafasında beyninde yada omuriliginde sorun görmedi içimde bir umut kistdir diyoruz dışarı doğru et parcasu vardı 22 mm . Sizde spina bifida öyle mi oluyor ben çok arastiramadum daha . Detaylida gördük bu arada et parçası sallanıyordu orda 20+4 uz
Zeyn2203 Ehjfjsjs bizimki direk yara açıktı kese yoktu üstünde isterseniz yine perinatolojiye görünün istanbuldaysanız Bakırköy’de Gökhan yıldırım kendi kliniği çok iyi bir doktordur kendisi ona görünün isterseniz bide
Ehjfjsjs Zeyn2203 adanadayim canım Çarşamba tekrar çağırdı bana bakan perinotoloji büyümüş mü diye bakalım teşhisi o gün koyarız dedi
Ehjfjsjs Zeyn2203 canım gittim bugün kontrole doktor yine sorun görmedi beyninde ve omuriliginde çok şükür ama kuyruk sokumunda kisti duruyor büyüme yapmamis dedi sadece spina bifida olsa şimdiye çıkardı diyoruz biz kendimizin içine su serpiyoruz dua ediyoruz hayırlısı doğunca yine de beyin cerrahisi görsün çocuk cerrahisi ile dedi sadece diğer ay kendi doktoruma devam edicem perinatolojiye gitmicem tekrar belki bnmki anormallik görürse giderim tekrar 21+5 olduk bu arada
Derya034 Ebru411 Canım direk ali ekize git tedavi ediyorlar başka sorun yok gerçekten araştır bak istegramıda var seningibi birdürü gidip anne karnında amaliyat olup sağlıklı bebekleri var rabbim yar ve yardımcın olsun lütfen bak
sraleyna Derya034 muhteşem biri ben de ona detaylıya gittim kalpte parlaklık gördü ama tek başına bulgu sonuç değildir geçecektir dedi çok açıklayıcı biri mutlaka danışılmalı
Derya034 sraleyna Canım bende başka pedikoloğa gitmiştim detaylıyo sisterma magne genişliği var dedi 2 ile 10 arasında olması grekiyormuş 8.4 çıktı amiyosentez önerdi tekrar gelceksin dedi 1 ay süre verdi ben çok korktum bir ay sonra ali ekize gittim heryerini çok güzel inceledi evet 8. 4 normal dedi 11 olsa dorun olmazdı dedi tekbaşına birşey ifade etmez dedi ordan okadar mutlu ayrıldımki ama o bir ay bana 1 sene geldi rabbime binlerce kez şükürler olsun ağustosta doğumum var canım çok iyi nir doktor gerçekten harika
Derya034 Ebru411 Canım istanbulda bakırköy kemdi muaynesi var ali ekiz diye gogulda arat çıkacaktır canım