Meltemanneolsun Hurem76 betic [silindi] asena9 Esma006 LadyX Zeynep85 Minnakpopus Deleted33000 U-M_mom Kalbimde oznuraydins anneoluyorumm13 Daisyys Mlskz Sinosanneoluyor2025 Bsygt95 Hairdress kalorisizpatates Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Benim 26. Haftadan beri suyum sızdığı için 38. Haftada ciğer geliştirici yapılmıştı. Çok çok dua ettim doğum anında bile sürekli çok ağlasın diye dua ettim sonrasında da çok şükür ki bir sorun çıkmadı çünkü ben kuvezden çok korkuyordum bizim burada olmadığı için sevk olacaktı. Darısı hepinizin başına umarım hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız. Annelik gerçekten çok farklı bu kadar acıyı onun için cekiyirsunuz her anım helali hoş olsun güzel kızıma 🌸 isteyen herkese Allah nasip etsin 🙏🏼 herkese kolay doğumlar diliyorum
Zeynep85 Meltemanneolsun yaaa çok sevindim konuşmalarda denk geliyorduk tanıdığım biri doğum yapmış gibi hissettim sevindim ☺️ çok geçmiş olsun canım gözün aydın kurtuldun Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲🏼🥰 darısı başımıza
Minnakpopus Meltemanneolsun çok şükür bununla gelmiş geçmiş olsun 🤲 güzelliklerle sağlıkla büyüt inşallah canım😍
U-M_mom Meltemanneolsun Ayy gözünüz aydın olsun maşallah 🧿 O haftada küveze girmemesi mucize gibi olmuş ciğer geliştirici vurulmuşmuydu acaba? Bendede şeker ve tansiyon var o yüzden soruyorum
LadyX Meltemanneolsun ayyy canım benim yavruna kavuştun çok sevindim senin adına. Hamilelik sürecin ne kadar seni zorlasa da anladığım kadarıyla doğumun çok güzel geçmiş. Bence tam bir pozitif doğum hikayesi olmuş 🥰
oznuraydins Meltemanneolsun Kız aynıydık seninle sen elendin ne güzel yavrunla birlikte inşallah sağlıklı güzel günlerin olsun darısı benim ve diğer annelerin başına inşallah gözlerim dolu dolu okudum resmen en güzel kavuşma bizlere de nasip olsun🥹😍
anneoluyorumm13 Meltemanneolsun gözün aydın canım Allah uzun ömürler versin ikinizinde sağlıklı olmasına çok sevindim ❤️ kilosu boyuda maşallah çok iyi haftasına göre 🧿
Meltemanneolsun ErsBegAs evet benim küçük kizim 🩷 darısı başına teyzesi umarım en uygun zamanda aslan pars ile kavuşursunuz siz de
Mlskz Cook cook sevindimmm, hayirli ugurlu olsun 🥹🥹Tüm kötü günler gecti cok spkür. Bundan sonra hep huzurlu saglikli mutlu olursunuz inshaAllah. 💕💕 InshaAllah allah bizlerede nasip eder..
Sinosanneoluyor2025 Meltemanneolsun ayy canımm çok sevindim darısı başıma 🤲🏻❤️🥰 bizde 27+1 olduk Meltem teyzemiz 🤲🏻🧿 MAAŞALLAH SUBHANALLAH BARİKALLAH 👶
Umudayolculuk0101 Meltemanneolsun maşallah suphanallah hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün inşallah 🤲
YavruKurtveAnnesi Meltemanneolsun Meltemm anne olduu🌸🌸 gözün aydın canım, sağlıkla güzellikle büyütünnn kokusunu içine çek bizim içinn ❤️🩹🌸🌸
Burnosunn_annesi Meltemanneolsun çok şükür Sen de bebiş de kurtuldunuz gözün aydın canım Rabb’im bağışlasın 🥰🌺